Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen csupa plátói szerelem?
"Igen,nem vagyok szép és csinos,azt aláírom."
"De akik tetszettek,ők sem voltak messze a top 10 kategóriák"
De azért gondolom így is jóképűnek mondhatóak voltak.
"Hol a megoldás erre?"
Ismerkedj olyan férfiakkal, akikkel egy szinten vagy külsőre, tehát akik objektíven nézve nem vonzó férfiak.
"Egy ideje már kezdem azt hinni,hogy tudat alatt vonzom be magamnak az elérhetetlen férfiakat."
Valszeg ez lesz a baj. Egyébként amennyiben van bármi köze ahhoz, hogy hogyan ismerkedsz férfiakkal vagy jobban mondva, ahogyan ők ismerkednek veled, akkor hagyj fel vele teljesen. Vagy ha bármilyen formában feldobálja neked a szépfiúkat az insta, TikTok stb azzal is kellene kezdened valamit, mert semmi köze a valósághoz amit ott látsz. Én ezt tanácsolom, de azt csinálsz amit akarsz.
*Egyébként amennyiben van bármi köze az internetnek ahhoz,
Bocsi pont a lényeg lemaradt LOL
Ne ugy kepzeld el a szerelmet mint vmi drámai távoli dolgot.
Hanem akivel nevetsz beszelsz laza vagy oszttars szomszed ilyen közeli alap természetes dolgot csak.
Túlmisztifikálod az egészet.
A szerelem nem az hogy lassított felvételként nézem őt távolról és megáll kozben a föld is, a szerelem ugy kezdődik hogy apro csepro dolgokbol lesz kontextus leesett a tollad felveszi megirja neked a házid vagy kinyitja az ajtot elkisér a buszmegállóig levesz vmit neked a polcról köszönőviszonyban vagytok.
Egyszóval maradj a földön.
Jó, de ehhez kölcsönös vonzalom kell.
Próbálhatsz te akárhogy közeledni valakihez, hogyha egyszer nem jössz be neki.
Itt nem ezen van a hangsúly, hogy te miket csinálsz meg miket nem.
"nem vagyok szép és csinos,azt aláírom"
Szerintem ez kihat arra is, ahogyan magadról gondolkozol, és kicsit zárkózottabbá tesz. Szerintem magadon kéne kicsit dolgoznod előtte, hogy rendbe kerülj kicsit önmagaddal.
Keresd meg mi a legszebb rajtad, mi az amivel a legkevésbé vagy elégedett és gondold át, hogy a negatív dolgokon tudsz-e változtatni. Ha nem, akkor azt fogadd el, ha igen akkor gondold meg ahhoz mit kéne csinálni. Ne gondolj nagyon nagy változásra elsőre, csak egy egészen kicsire pozitív irányba. Ha megtapasztalsz némi pozitív változást magadon, az kihat a személyiségedre is és sokkal vonzóbbá tesz.
Változtasd meg a gondolkozásod.
Tudom, hogy ilyenkor amikor már így rosszul érzi az egész miatt az ember magát ez blődségnek hangzik, de hidd el, voltam így.
Több év szingliség után már engem is kicsit maga alá temetett a dolog, sok időre, sokszor.
Elkezdtem úgy gondolni a szerelemre, mint nem egy elérhetetlen dolog, hát körülöttem is összejött mindenkinek, nekem miért ne?
Én pl. azt gondoltam magamról (és mondták is körülöttem), hogy nem vagyok elég házias, szóval elkezdtem a főzéssel, takarítással foglalkozni. De ez csak egy példa.
Ha hiszed, ha nem, tényleg vagy 4 év szingliség után erre rá nem sokkal jött is megfelelő férfi!
Én elfogadtam, hogy valamiért nekem ez van megírva. Nem szomorkodok sokat, lekötöm más dolgokkal magam. Nem kötelező mindenkinek párkapcsolatban élni, anélkül is nagyon jól lehet. Sőt néha ahogy elnézem mennyit szenvednek a párkapcsolatban élők egymás miatt, nem irigylem őket.
Nyilván vannak szép dolgok is benne, pl ha a másik figyelmes veled, meg számíthatott egymásra a bajban stb.
Nekem is sok viszonzatlan szerelmem volt és akikkel lehetett volna összejönni, azok engem nem mozgattak meg, pedig éj sem a szőke hercegre vártam . Nem vagyok tökéletes, de szerintem nem is vagyok csúnya, jó az alakom, szépen öltözködök stb. Inkább vagyok egyedül és álmodozok, mert ez sokkal jobb, mint egy kompromisszumos, ha ló nincs, szamár is jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!