21 évesen erőteljesen rajongani egy hírességért. Hogyan lehet az ilyen plátói "szerelmet" végleg elfelejteni?
Rólad van szó, vagy valaki másról?
Amúgy szerintem amíg nem okoz problémát (zaklatás, szerelmi bánat okozta depresszió) addig nem baj. Rajongj(on) csak, pakolja(d) tele a falat a posztereivel. Majd egy idő után elmúlik.
Rólam van szó sajnos.
Privátokra válaszolva nem szeretném elárulni ki az,mert így is szégyellem.
Lényeg,hogy külföldi és 2x annyi idős,mint én.
#3 sajnos nem mindenkinek egyszerű az ismerkedés
Az a megoldás ha ismerkedsz és kialakítasz egy valódi, személyes párkapcsolatot. Akkor a valóság felülírja a képzelgést.
Én is sokat ábrándoztam, aztán bepasiztam és már se igényem, se időm nincs rá egy normális, igazi párkapcsolat mellett.
Dettó ugyanez, 1-2 hét, 1-2 hónap, vagy több és elfelejted, vagy találsz egy másikat :D
Közhelyek: találj hobbit, szerezz barátokat-párkapcsolatot...stb
8, a házasságodban minden rendben van? Én egyszerűen nem tudok elképzelni semmit senkivel amióta van valakim. Csak vele.
Persze lehet hogy idővel változik. Sok helyen olvasom hogy a párok előbb-utóbb megunják egymást és már csak megszokásból vannak együtt. El tudom képzelni hogy ha eljön ez az idő akkor megint másokról fogok álmodozni, de nagyon remélem hogy nem.
Mennyire erőteljes? Ha nem megy át beteges stalkolásba, akkor még nem mondanám, hogy baj lenne vele.
Segíteni viszont nem tudok, sok celeb crushom van, de rajongani nem nagyon szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!