Erőteljesebb magzatmozgás vagy a magzatvíz áramlása miatt érzem ilyen furcsának?
Múlt héten még arra panaszkodtam, hogy a front miatt napokig alig mocorgott a baba, most pedig 2 napja olyan erőteljes mozdulatai vannak. Kicsit úgy érzem, mintha “rángatózna”. Nem tudom eldönteni, hogy baj van-e esetleg (köldökzsinór) vagy direkt így ficánkol, vagy a magzat víz vissza csapódását érzem a burokról?! Nektek is volt ilyen? Persze nem minden mozgás “idegrángás szerű”, hanem vannak nyújtózások, és sima gyengébb mozgások is és csuklás is.
Ha bemegyek megint a kórházba ilyennel már nem tudom mit szólnak! Múlt héten a kevés magzatmozgas miatt voltam...
Tudom nagyon para vagyok 😕
30 hkm
Én is a 30. Hétben járok.
De olyan szinten rátud kezdeni hogy azt se tudom milyen pózban lenne jó ülni feküdni... Főleg mikor este es hajnalban elkezd bulizni... Van hogy alig tudok elaludni 🤦
az apja élvezi elnézegeti a hasam ahogy mozog...neki ezaz esti program 😅 Nekem már néha kevésbé szórakoztató 😂
Túlságosan hiperaktív.
Én is ugyan ezt érzem 😁😁 már nehezebben megy az alvás, és néha annyira oldalt érzem, hogy nem merek arra az oldalamra fordulni 😊
Boldog babavárást! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!