Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 21 évesen erőteljesen rajongan...

21 évesen erőteljesen rajongani egy hírességért. Hogyan lehet az ilyen plátói "szerelmet" végleg elfelejteni?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat köszönöm! 21/l

2020. dec. 5. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Inkább érzelmi alapon nevezném durvának.Pl nem tartok róla itthon képeket vagy ilyesmi,sosem zaklattam,szerintem élőben oda sem mernék menni hozzá képért sem.A kapcsolatokban viszont eléggé meggától.Jóformán pl csak a hozzá hasonló külsejű férfiak tetszenek,egyedül az olyanokat nézem meg az utcán is,a hasonló stílusúakat stb.Bár nyilván nem ismerhetem,de amit eddig láttam,abból még az is lejön,hogy mennyire céltudatos és komoly,ha pedig látom,hogy hogy viselkednek a környezetemben a férfiak,egyből az az első gondolatom,hogy "bezzeg xy ezt a helyzetet is milyen éretten kezelné" stb.Szóval ilyen téren igen..durvának tartom.
2020. dec. 6. 01:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11

Nem olyan vészes, kifog kopni előbb utóbb, nálam az idő megoldotta.

Meg amúgy is, 21 évesen úgyse az igazit keresed, ráérsz "válogatni" kedved szerint.

2020. dec. 6. 08:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki az? *-*

(Nekem is van, bár ez most mellékes.)

2020. dec. 12. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!