Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek ebben az esetben prostihoz?

Figyelt kérdés
Barátnőm nincs, szakítottunk egy hosszú kapcsolat után nemrég; a csajozás pedig nehezen megy. Bár az volna a legjobb, ha lenne új barátnőm, de azzal is megelégednék teljesen, ha lenne kivel szexelni, de ez, ahogy írtam nem fog összejönni egyhamar. Ilyenkor nyugodt szívvel elmehetek egy "minőségi" prostihoz? Te mit csinálnál a helyemben?

júl. 25. 22:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem kérdés!
júl. 25. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem mennék.
júl. 25. 22:46
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Persze. Simán.
júl. 25. 22:52
 4/20 anonim ***** válasza:
2%
Leszarom
júl. 25. 22:56
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

Legalább egyre nagyobb ambiciod lenne es hatalmasat fejlodhetnél a csajozásban ha már nagyon kivagy. Ez egy hajtoerő is lenne.

De ha leszivatod egy pr.stival ugyanott leszel még 10 évig ahol ma.

júl. 25. 23:13
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
A prostik 90%-a cigó, csak szólok. Eléggé gyatra a piac, de ha van hozzá gyomrod, akkor hajrá!
júl. 25. 23:31
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
ha luzer akarsz lenni...
júl. 25. 23:46
 8/20 anonim válasza:
62%
Sajnos kiégéshez vezet a prostizàs.
júl. 26. 01:27
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Sokat gondolkodtam én is ezen, aztán végül nem tudtam rávenni magam, pedig egy ideig "nézegettem" egy prostit azon a bizonyos oldalon. A környéken lévő városokban bukkant fel, kb. hetente más helyen.

Végül nem mentem el hozzá, nem is mertem volna szerintem igazából.

5 éve vagyok egyedül, 3 éve mindenféle fizikai kontakt nélkül, de szerintem már nem tudnám rávenni magam a prostizásra.

Nekem ez borzasztó lelketlen és megalázó lenne, hogy odamegyek egy emberhez akit akkor látok kvázi először és egyből olyan dolgot csinálni vele, ami számomra túl intim ahhoz, hogy csak úgy bárkivel megtegyem.

Az alkalmi szexben is csak egyszer volt részem, nem is vágyom rá, nem tudnám újra megtenni.

Szerintem akik ezt hosszú távon tudják csinálni, hogy prostiznak, felszednek random csajokat bulikban, de csak egy-két menetre és mindig mást találnak maguknak erre a célre, azokkal valami nagyon nincs rendben.

júl. 26. 06:16
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van egy ismerősöm, akinek sokáig nem volt barátnője. Prostihoz járt néha, mert nem tudott barátnőt szerezni. Néhány éve megismerkedett egy lánnyal, akivel gyerekük is lett. Viszont azóta is jár fizetőshöz. Megszokta, hogy az örömlányok teljesítik a vágyait és alaposan kielégítik. Nem tud leállni, pedig szeretne, de néhány hét után újra előjön a vágy, hogy prostizzon. Ezt azért írtam, mert könnyen addikcióvá válhat a prostizás.
júl. 26. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!