Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek ebben az esetben prostihoz?
Én mint nő adok ebben tanácsot!
Jártam hasonlóan mint te, széttörte a szívem egy férfi, és mivel nem rajta akartam agyalni hogy milyen jó volt vele a szex és mennyire hiányzik, de ugyanakkor volt szexuális igényem, ezért felkerestem egy férfi prostit. Nekem felüdülés volt, mert jó volt, de tudtam hogy nincsenek érzelmek és nem tud engem bántani. Nálam szóba sem jöhetett az, hogy bárkivel kapcsolatot kezdjek sérülten és úgy szexeljek mással.
Ha elmész egy fizetőshöz, az valóban csak szex, de ha attól még simán jól tudod magad érezni és csak ez számít.
Akik azt írják a prostik milyen gyatrák, cigók legalják stb, szerintem teljesen mindegy, mert a legtöbbjüknél van értékelés és ha igényesek meg jól végzik a munkájukat más nem számít.
Amennyiben hosszú és mély érzelmi tartalommal teli volt a kapcsolatod, ami most véget ért, nem biztos, hogy az a jó ötlet, hogy egyből egy másikba kezdesz. Töltőd fel érzelmileg, pihend ki magad.
Az teljesen természetes, hogy vannak szexuális igényeid ilyenkor is. Én is csak azt tudom javasilni, amit több posztoló is írt támogatólag, hogy ha van kedved, vegyél igénybe fizetős szolgáltatást. Ha másért nem, akkor azért, mert egy kicsit változatosabb lesz a szexuâlis èleted. Az erre szakosodott oldalakon nézz körül, olvass értékeléseket és vàlassz egy neked szimpatikus lànyt.
Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy közben ne keress társat magadnak.
Sok szerencsèt!
"A prostik 90%-a cigó, csak szólok"
Nem lenne elég nagy kereslet a prostikra ha ez így lenne csak szólok. Nyilván sok köztük a cigó, de sokan nem hajlandóak cigóhoz menni, sőt sok prosti meg kiírja hogy hozzá romák nem jöhetnek
Szóval ne riogassál ilyeneket!
5#8#9#
Teljesen egyetértek veletek.
Egyrészt baromi könnyű ráfüggeni. Tapasztalat.
Másrészt ki lehet égni benne rendesen. Tapasztalat.
Prostiztam, pár évig, kár volt, tényleg. A pénzről nem is beszélve. (Több százezer ment el 7 év alatt.)
17#
Hát lehet hogy rá lehet függeni, de én csak azt tapasztaltam hogy a szexre lehet ráfüggeni nem a prostira. Én a prostiktól csakis kiégni tudtam, megcsömörlöttem és nem kívántam egy idő után velük.
Mondjuk az elejétől nem akartam volna prostikhoz járni de mivel nem volt más opcióm jártam, és ráfüggtem a szexre, miközben megundorodtam a prostizástól pedig igazából negatív élményeim sem voltak a végére.
Elment az egészre sokszázezer forint is, de mit bánjam, igazából sokkal szegényebb lettem volna (lélekben) ha kihagyom a szexualitást pont a huszas éveimben
Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz.
Úgy kb 10-15 éve megestek effélék. Valamire jó volt, volt ami elrettentő példának. De volt jó is nagyon, amikor egy szórakozóhelyen kb ő szedett fel (ő nem ilyen sarkon álló volt). Aztán krepált be a telefonom, így nem volt meg a száma, de sacc per kb majdnem egy év után találkoztunk, utcán szembe jött... és minden apró részletre emlékezett miket dumáltunk is. Akkor is elvoltunk, de úgy éjszaka, meg beszélgettünk még sokat, stb... na, aztán meg ellopták azt a telefonomat, amiben benne volt a száma bszdki :D iwiwen, facebookon nem találtam, nemcsak mert sok találatot kiadott a nevére, de temérdeknél nem volt ott fotó, meg valami felismerhető bármi stb (pedig tudtam a nevét, a valós teljes nevét... voltak álmai, nem tudom mi sikerülhetett belőle azóta, meg hogy is lehet)
Amúgy mindkettő után-közben találkozgattam-ismerkedtem is úgy, meg stb... aztán nem is teljesen egyből volt a számvesztés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!