Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek azzal, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal, hogy egy tipikus 30 fölötti magyar nő az már elégedjen meg egy mackós pasival?

Figyelt kérdés

Kollégám mondta, hogyha 30-as/40-es férfiként, 30-as nőkre mész akkor azoknak már nem kell túltolni. Azok már elégedjenek meg az átlagossal is. A 20-25 éves csajoknak kell villogni, mert azokért nagy a verseny, de 30 fölött egy magyar nő már nagyon gyorsan öregszik, már nagyon látszik rajta a kor, már ráncosak. Ellenben egy 30-as, 40-es férfi az még bőven fiatal.

Egyetértetek ezzel a kijelentésével a kollégámnak?

jan. 4. 16:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Férfiként én sem iszom, csak kb. mint a 29-es válaszoló, nem dohányoztam soha és engem is fiatalabbnak néznek a koromnál. 35-36-ra tippelnek pedig elmúltam 40. Viszont a 30-as tini dolog már nálam is többször megbukott. Szerencsére több nőt ismerek, akik fiatalabbnak tűnnek a koruknál, de 25 felett egyre se mondtam volna, hogy 18. Nem tudom jobban megmagyarázni, de egy 30 éves már tényleg kész nő, ami nem hogy nem baj, egy férfi számára még vonzóbb is, míg a 18 éveseknek még vannak olyan vonásai, amik elárulják. Tehát ne csináljunk úgy, mintha 30 évesnek lenni már szégyen lenne és leplezni kellene. Annyira undorító ez a mai világban, hogy csak a fiatalság számít, utána már temesd magad.
jan. 5. 21:48
 32/32 anonim ***** válasza:

31 Valószínűleg tényleg fiatalabbnak tűnök jelentősen a koromnál. Múltkor csapatépítőn égettem ki az egyik kollégát, akivel együtt dolgozom már 3 éve, de most került át a csapatunkba. Nem akarta elhinni a valós koromat. Illetve a mai fiataloknál alacsonyabb vagyok.

Nem új keletű ez, 18 évesen még simán tudtam azt füllenteni a bkv ellenőrnek, hogy 14 alatti vagyok.

tegnapelőtt 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!