Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek azzal, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal, hogy egy tipikus 30 fölötti magyar nő az már elégedjen meg egy mackós pasival?

Figyelt kérdés

Kollégám mondta, hogyha 30-as/40-es férfiként, 30-as nőkre mész akkor azoknak már nem kell túltolni. Azok már elégedjenek meg az átlagossal is. A 20-25 éves csajoknak kell villogni, mert azokért nagy a verseny, de 30 fölött egy magyar nő már nagyon gyorsan öregszik, már nagyon látszik rajta a kor, már ráncosak. Ellenben egy 30-as, 40-es férfi az még bőven fiatal.

Egyetértetek ezzel a kijelentésével a kollégámnak?

jan. 4. 16:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10%
Igen, a nők 30 felett már lepukkadnak, a férfiak akkor sármosodnak.
jan. 4. 17:11
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
Senki se elégedjen meg azzal, aki nem tetszik neki!
jan. 4. 17:18
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt írjuk, hogy egyetértünk, akkor mi lesz? Holnaptól a jobbnál jobb 30-as nők futni fognak a 40-es dagadékok után? A ló🌳Szt! Ugyanúgy le se köpnek.
jan. 4. 17:26
 14/32 anonim ***** válasza:
64%

Én 34 éves vagyok, bármilyen pasi nyugodtan próbálkozzon nálam, hiszen próbálkozni ugye szabad :)

Az apróbetűs, zárójeles részhez tartozik, hogy sajnos elhajtom a hozzád hasonló lúzereket a francba, de a kérdés színvonalából ítélve te nem is mernél nálam bepróbálkozni, annyira nincs önbizalmad.

jan. 4. 18:00
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

Munkatársad, aha. Nagyon férfias nem felvállalni a véleményed.

Felőlem hihet a "kollégád" akármit, ha nem üt meg egy szintet, akkor mehet isten hírével. Nekem a korral a türelmem fogyott el. Aki nem hozza kinézetre azt a színvonalat, amit én, az akkor menjen a 20-asokhoz, de előtte szóljon, mert látni akarom, ahogy elküldik.

jan. 4. 18:05
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
A férfiak sokkal hamarabb öregszenek (merthogy hamarabb is halnak) és a túlnyomó többségük sokkal rondábban, mint a nők. Nem a nőknek kezd ritkulni a hajuk, nem ők kopaszodnak, nem nekik potyognak a fogaik, őszül a szőrzetük, nem ők tokásodnak, nem az ő arcuk lóg, mint egy bulldognak már a 30-as éveikben is. Deal with it.
jan. 4. 18:36
 17/32 anonim ***** válasza:
59%
16: Na ez meg a másik véglet. Nem minden férfi olyan, mint amit leírsz és nőben is van rá példa, kb. ugyanolyan arányban. Arra pedig továbbra sincs bizonyíték, hogy a mai 30-as, 40-es generációban is előbb fognak halni a férfiak, mint a nők. Arra viszont van, hogy az utóbbi 30 évben egyre kisebb a különbség.
jan. 4. 18:47
 18/32 anonim ***** válasza:
Tévedésben van a " kollégád", ismerek olyan 50 éves nőt, akinek nem kellene kétszer mondania nekem, hogy töltsünk együtt egy éjszakát, és nem csak sunyi módon lefeküdnék vele, de más meg ne tudja, hanem fel is vállalnám. Több ilyen 40-50 körüli nő van, aki a korához képest jól tartja magát.
jan. 4. 19:48
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
A ti problémátok az, hogy egy okos, életrevaló, tanult és szexi felnőtt nő az életben nem állna szóba veletek, ezért csak érzelmileg éretlen, világot még nem látott tiniket hajkurásszátok, hátha ott még van olyan szeretethiányos egyed akit be tudtok hálózni valami sz-r dumával.
jan. 4. 19:54
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

165/90 - 42 éves nő vagyok! Az élettársam 182/70 sportos férfi.

Miért adnàm lejjebb?

jan. 4. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!