Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nők, ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nők, ismertek esetleg olyan nőket, akik a tipikus csendes, visszafogott nagyon jó fiúk az esetei?

Figyelt kérdés
Rosszfiús effektusról hallottunk már, hogy ez jön be a nőknek mert ez izgalmas, de vajon létezik hogy pont az ellentétéhez vonzódjanak nők a típusú jó férfiakhoz akik nagyon jók nagyon kis csendes visszafogott tipikus jó fiúk..
aug. 29. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
aug. 29. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
aug. 29. 22:54
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de el kell keserítselek, mert boldog házasságban él.
aug. 29. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván. Sokan viszont keverik a "nagyon jó"ságot azzal, hogy nem csinálnak semmit.
aug. 29. 22:58
 5/13 he84 ***** válasza:
59%
Én nőként inkább a jó, rendes férfiakat szeretem, de azt nem, hogyha túl inaktív és ha túl csendes, ám van barátom. És igen, vannak ilyen nők is.
aug. 30. 00:12
 6/13 he84 ***** válasza:
80%
Még annyit, hogy az említett barátom is jó fiús férfi, de közben férfias és nem túl csendes, jól meg lehet vele lenni.
aug. 30. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
A jófiúkat szeretem, a csendeseket nem.
aug. 30. 02:22
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
A pofázás valamiért alap elvárás. Kivéve ha extrém jóképű vagy.
aug. 30. 06:11
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Nekem igen, hozzá is mentem, nem lehetnék boldogabb! Nyugodt, mély, csodálatos a kapcsolatunk, megtisztelve érzem magam, hogy engem választott, megkaphattam Őt! Sosem vágytam az ellenkezőjére!

(10év❤️)

aug. 30. 07:40
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a "tipikus rosszfiúk" baromira mennek ki a divatból. Mostanában a golden retriever boyfriend számít főnyereménynek. Támogató, hűséges, szeretetteljes, nem akar dominálni stb. Szóval változnak az idők.
aug. 30. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!