Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tipikus kocka, nerd, geek intelligens, de a csajoknál lúzer, miért nem jön rá hogy akkor sportosabbnak kéne lennie ha ez kell a nőknek?
Az nem intelligens szerintem, aki fetreng egy szar helyzetben, de semmit nem csinál, csak sír a szája. Az intelligencia problémamegoldó képességet jelent, nem azt, hogy fel tudja sorolni az összes ismert bolygó nevét az univerzumban.
Vagy lehet intelligens, de rohadt lusta, vagy valami egyéb mentális problémája, ami megakadályozza a cselekvésben.
Én is gamer, geek vagyok/voltam. Nem sportoltam, 20-30kg felesleggel. De van egy diplomám és átlaghoz képest is jóvalta jobban keresek.
Majd váratlanul bejött egy nő, majd vele kezdtem el sportolni, mert ő régebb óta benne van. Ez már 3éve. Plusz karika gyűrű már mindkettőnk ujján.
Geekség megmaradt, de most vele kezdtük a társas geek vonalat. Már 120 társasunk van (kiegészítőkkel együtt, de nem beleszámolva), amikkel játszunk. Kint voltunk a BoardGame Expon is. :)
Kérdező, nehezen hámozom ki, miről is beszélsz.
Biztos intelligensebb vagy nálam.
#5 Egyrészt ez egy nagyon buta világnézet.
Másrészt, attól hogy valakinek nem jók a szociális késségei még nem lesz síkhülye, és nem lesz Einsten mert jól kijön emberekkel. Nagyon sok butaságot írsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!