Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan egye tipikus incel mint ebben a videóban?
Azt mondja a videóban:
"I have no job so my value is zero."
Vagyis: Nincs munkám, szóval az értékem nulla.
Válaszom: keress munkát, tanulj tovább képezd magad, építs kapcsolatokat, kérj segítséget stb!
Ha incelek ilyen negatívan viszonyulnak az élethez, az baj.
Amúgy a videó vége félelmetes.
Nem, nem olyan.
Van normális munkám, elég régóta. Napi 8 óra, nagyrészt irodai meló.
Egyetemi végzettésgem, nyelvtudásom, jó iskolákba jártam, normális családi hátterem van.
Jóba vagyok a szüleimmel, a testvéreimmel, van rengeteg ismerősöm, haverom és vannak közeli barátaim is. Közös programok is megvannak, nem csak otthon rohadok szabad időmben.
Van egy saját lakásom, sőt egy nyaralóm is a Balatonon, van félretett pénzem és nem hónapról hónapra élek.
Ennek ellenére nem éredklem a nőket. Mert ez nem ezen múlik, mindez semmit nem jelent.
2 éve még csak nem is beszéltem nővel ismerkedési szándékkal.
Nem keresik a társaságom és abszolút láthatatlan vagyok számukra, hiába járok el hétvégente is olyan helyekre, ahol esetleg lehetne ismerkedni.
Ez van.
Az incelek túlnyomó többsége TOTÁLISAN ÁTLAGOS férfi, aki pont, hogy láthatatlan a nőknek! Épp ezért incel.
A videó szerintem eléggé fake.
Ezek az oldcellek.
De nem is hibáztathatóak nagyon, ha sorozatos csalódások után egyre kevésbé voltak motiválták és elengedték végül a karriert, saját házat, mindent.
A legjobb, hogy ha szerzel egy jó szakmát, edzel, bejársz mindennap dolgozni, aztán ha hazaértél szépen kimosod a ruháidat, takarítasz meg főzöl akkor lehet egy munkanélküli barátnőd aki facebookozik a kanapén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!