Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek olyan egye tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan egye tipikus incel mint ebben a videóban?

2023. nov. 2. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Azt mondja a videóban:

"I have no job so my value is zero."

Vagyis: Nincs munkám, szóval az értékem nulla.

Válaszom: keress munkát, tanulj tovább képezd magad, építs kapcsolatokat, kérj segítséget stb!

Ha incelek ilyen negatívan viszonyulnak az élethez, az baj.

Amúgy a videó vége félelmetes.

2023. nov. 2. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Én jól szórakoztam rajta.
2023. nov. 2. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem olyan.

Van normális munkám, elég régóta. Napi 8 óra, nagyrészt irodai meló.

Egyetemi végzettésgem, nyelvtudásom, jó iskolákba jártam, normális családi hátterem van.

Jóba vagyok a szüleimmel, a testvéreimmel, van rengeteg ismerősöm, haverom és vannak közeli barátaim is. Közös programok is megvannak, nem csak otthon rohadok szabad időmben.

Van egy saját lakásom, sőt egy nyaralóm is a Balatonon, van félretett pénzem és nem hónapról hónapra élek.

Ennek ellenére nem éredklem a nőket. Mert ez nem ezen múlik, mindez semmit nem jelent.

2 éve még csak nem is beszéltem nővel ismerkedési szándékkal.

Nem keresik a társaságom és abszolút láthatatlan vagyok számukra, hiába járok el hétvégente is olyan helyekre, ahol esetleg lehetne ismerkedni.

Ez van.

2023. nov. 3. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Az incelek túlnyomó többsége TOTÁLISAN ÁTLAGOS férfi, aki pont, hogy láthatatlan a nőknek! Épp ezért incel.

A videó szerintem eléggé fake.

2023. nov. 5. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezek az oldcellek.

De nem is hibáztathatóak nagyon, ha sorozatos csalódások után egyre kevésbé voltak motiválták és elengedték végül a karriert, saját házat, mindent.

A legjobb, hogy ha szerzel egy jó szakmát, edzel, bejársz mindennap dolgozni, aztán ha hazaértél szépen kimosod a ruháidat, takarítasz meg főzöl akkor lehet egy munkanélküli barátnőd aki facebookozik a kanapén.

2023. nov. 11. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!