Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak magammal, ha férfiként nagyon felszínes vagyok? Vagy ez a normális, mindenki ilyen?
Világ életemben a külső számított 80-90%-ban, és 30 fölött is csak a 18-25 közötti szép és csinos lányok tetszenek. Mivel magas a fizetésem és viszonylag jóképű, mezomorf sportos férfi vagyok önmagában nem jelent problémát ilyen nőt találni. De az utóbbi időben kezdek elgondolkozni saját magamon, hogy ez mennyire normális, hogy szinte csak a külsőt és a kort nézem?
Ha egy csaj értelmes és normális, humoros az egyértelműen plusz, de csak egy plusz. Ha viszont bejön külsőleg és fiatal, akkor nagyon sokat kell dolgoznia azon hogy lerombolja a vonzerejét. Ahhoz már tényleg valami ordenáré nagy defektjeinek egész sorozata kell. Egyértelmű tehát, hogy a felszínes dolgok teszik ki a vonzalom nagyját.
Nemrég láttam egy ilyen PUA oktató egyik fizetős előadásában egy olyan megjegyzést, hogy "nekünk férfiaknak a vonzalom 80-90%-ba a nő külsejéből fakad, ezt a nők is tudják valahol, ezért költenek ennyit a szépségiparra". Ezek szerint ez az egész teljesen normális? Minden férfi ilyen?
Meg igazából Schobert Norbi is ezt mondta, amikor az a hírhedt beszólása volt a terhesség alatt elhízó nőkre.
PUA meg Schobert Norbi...akinek a felesége a pókot kiharapná a sarokból és neki nagyobb melle van, mint sok nőnek 😅.
Felszínes pasik és nők is vannak, de szerencsére sok normális is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!