Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ismerkedni?a lányok miért tartózkodnak a normális fiúk iránt,miért csinálják azt hogy egy pillanatra rájuk néz az ember és csúnyán néz vissza,miért nem lehet normálisan ismerkedni
Engem is mindig inasba raknak a lányok mert jófijú vagyok túlságosan.
Nincs bennem semmi szerintem azért, inkább elbeszélgetnek egy olyannal aki kurvázik, iszik, drogozik. Legalább is tinikorban tudom, személyes tapasztalat.
Ha játszom a faszagyereket akkor velemi is, de nem játszom
Nem lehet, hogy olyan szituációkat választasz ismerkedésre, amikor épp teher számukra az ottléted, és ezért néznek rád csunyán?
Az, hogy számodra fontos lenne, hogy megismerkedj egy adott lánnyal, még nem jelenti, hogy neki ott helyben nyitottnak kell lennie rád, és rádfordítani 100%ban a figyelmét.
Elvették az eszét az embereknek. Minden felől olyan tévhitekkel bombáznak mindenkit ami teljesen kiforditja önmagukból az embereket.
Én javaslom neked ne csuggedj! A csajozashoz is gyakorlat és tapasztalt kell... Mondjuk legyel azért jól nevelt... De tudod mit! Szerintem xarjal bele az egeszbe és ha tetszik valaki simán próbálkozhatsz, legfeljebb elküld... De mindegy az! Idővel belejosz mint a biciglizesbe és olyan eredményeket fogsz elérni amivel igazából minden férfi vaganykodik de csak kevés aki tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!