Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják sokan hogy 25 körül házasodnak amikor én lassan ennyi idősen egy normális kapcsolatot sem tudtam összehozni?
Nem azért mert nem akartam vagy csak lazább dolgokat kerestem hanem egyszerűen nem találkoztam össze egy megbíztato aranyos lánnyal sem. Kicsit irigylem azokat akiknek ekkora szerencséjük van, lennék szívesen a helyükben. Meg gyereket is szívesen vállalnék ha a lenne rá lehetőségem, nem vagyok az a bulizós típus így még örülnénk ha fiatalon lenne családom.
Nem tudok másra gondolni csak arra hogy nekik szerencséjük volt, párkeresés csak azon múlik szerintem.
25 evesen gyereket??? Házad van? Autód? Havi netto 6-700 ezres kereseted alsóhangon?
(Csak mert, ha megvan a harmónia, szeretet társ, akkor a gyerek kerdés, a fenti alapoktól indul)
A párom 24 lesz amikorra tervezzük a házasságot, én 22. Tényleg nagy szerencsénk van, hogy korán egymásra találtunk (18, 16), de biztos vagyok benne, hogy ha akkor nem, akkor később is találkoztunk volna. Így mégha fiatalon is házasodunk, nem az van, hogy csak néhány éve ismerjük egymást.
A kérdésre válaszolva: mások fogalmam sincs, mi csak lolloztunk, aztán beszélgettünk, 300km-t megoldottuk és egyetemistaként az elejétől együtt lakunk, mint a házasok (közös kassza stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!