Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a férfiaknak egy ilyen nő?
Adott egy csinos talpraesett nő, semmi gond nincs vele, jó a kisugárzása, jó a humorérzéke, nagyon kedves, ragaszkodó. Anyagilag független, egyedül él, egyedül építi az életét.
Viszont kiderül, hogy évek óta szingli, mert csak rosszfiúkba botlott eddig, és nagyon extrém (tényleg nem mindennapi történetek) traumák állnak mögötte. Ezért nehezen nyit, nehezen bízik.
Mennyire vesz el egy nő értékéből, ha kiderül mennyi mindent elnézett egy férfinak, mennyire át lehetett őt verni, stb stb? De olyan végletekig, hogy 30 évesen semmi, de tényleg semmi tapasztalata nincsen normális kapcsolatról.
19
"De olyan büdös paraszt se vagyok, hogy azt mondja, hogy haha, leszopatni jó, de másra nem. Félelmetes, hogy milyen ego kell ehhez, hogy valaki ide eljusson."
Pedig mennyi ilyen van a valóságban:D
Az van, hogy a normális, magával rendben levő férfi simán elsétál, a gázabbak meg megérzik a vérszagot. Ez lehet tényleg az, hogy egy gyökér valaki, vagy az, hogy a férfi is épp szrul van és a "vigyázzon mindenki a saját nemiszervére" alapon él a lehetőséggel.
20
Nőként azt mondom, hogy szerintem az ilyen férfi "vár" (a legjobb értelemben!) is valamit ezért cserébe. Mondjuk nyugodt, boldog légkört, pozitív életszemléletet.
Nem muszáj kiforgatni, amit írtam a 21-es kommentemben. :)
Aki érti, érti, aki nem, az nem.
Ne sumákolj!
"Ha problémáink voltak, akkor lehet mondani, hogy volt rosszabb időszak az életünkben, vagy rossz döntéseink, de tanultunk belőle. Volt ami volt, túl vagyok rajta! - Vagy ilyesmi válaszok."
Ezt írtad, csak most változtattál szebb verzióra miután írtam, hogy hazudnál.
Azt senki se állította, hogy zúdítson rá minden randijelöltre egyszerre mindent az első randin, de ha már alakulóban van mivel többször, egy ideje randiznak és rákérdez a másik, hogy mégis miért lett vége akkor ne azt mondja, hogy azért mert kihasználták a "gonosz" férfiak hanem azt, hogy hibákat követett el és nem jól érezte magát tovább a kapcsolatban. Vagy megmondhatja nyíltan, hogy rosszul választott, de tanult az esetből.
Ne a randipartner szívjon azért mert ő "kifogott" ( halat?) "gonosz" férfiakat és ne azért ne bízzon meg benne.
A bizalom nem jön magától azt ki kell érdemelni, de a kérdezőben is meg kell "tanulni" bízni és úgy nem lehet, hogy ő nem kész párkapcsolatban lenni, vagy titkokat őrizget amelyek úgyis negatív hatással bírnának.
#19 A lassú haladással nem lenne gond ha nem úgy történne, hogy ő elvárná, hogy lassan haladjon miatta, de közben ő meg én bennem egyáltalán nem bízna meg soha a kapcsolat alatt a traumái miatt.
Ha valaki leírja, hogy csak szexre lenne jó, vagy orálra hagyj írja. Legalább nem játssza az eszét mint az exei ugye.
Valamint az kutyát se érdekel, hogy te is traumákkal vagy tele és akkor azt hiszed, hogy van jogod mást lehordani azért mert nem szarakodna se vele, se veled.
Amúgy pont osszeillettek, ismerkedjetek. Két traumákkal teli embernek "csodás" párkapcsolata lehet!
"A lassú haladással nem lenne gond ha nem úgy történne, hogy ő elvárná, hogy lassan haladjon miatta, de közben ő meg én bennem egyáltalán nem bízna meg soha a kapcsolat alatt a traumái miatt."
Szó nem volt ilyenről, ez te köríted hozzá.
Annyit írt, hogy nehezen nyit, nehezen bízik, nem azt, hogy egyáltalán nem.
Te magad is írtad, hogy a bizalmat ki kell érdemelni. Na, most már lehet, hogy az övét is ki kell, nagy kaland.
"Ha valaki leírja, hogy csak szexre lenne jó, vagy orálra hagyj írja. Legalább nem játssza az eszét mint az exei ugye."
Leírhatják, szólásszabadság van, de ugyanúgy vonatkozik rám is, szóval úgy reagálok rájuk, ahogy akarok.
Amúgy pont ők játsszák a legjobban az eszüket, mivel nagy valószínűséggel ezeket pont azok az arcok írják, akiket soha nem szopott le senki (max. ha fizettek érte), és csak nagyon szeretnének olyanok lenni, mint a kérdező exei.
"Valamint az kutyát se érdekel, hogy te is traumákkal vagy tele és akkor azt hiszed, hogy van jogod mást lehordani azért mert nem szarakodna se vele, se veled."
Az egy dolog, hogy téged nem érdekel elvileg (ahhoz képest mégis itt írogatsz erről), jogom pedig van "lehordani" random embereket itt, ha úgy tartom jónak, nemcsak hiszem.
Semmivel nincs több jogod pattogni, mint másnak.
"Amúgy pont osszeillettek, ismerkedjetek. "
Nekem van már párom rég.
"Két traumákkal teli embernek "csodás" párkapcsolata lehet!"
Ebben biztos sok a tapasztalatod, ugyanis rólad is ordít, hogy súlyosan sérült vagy, ha már ennyire személyeskedni akarunk.
" rákérdez a másik, hogy mégis miért lett vége akkor ne azt mondja, hogy azért mert kihasználták a "gonosz" férfiak hanem azt, hogy hibákat követett el és nem jól érezte magát tovább a kapcsolatban. "
Milyen alapon akarod te megszabni, ki mit mondjon, és ki hogyan élje meg a dolgokat? :D
Attól, hogy valaki hibákat követett, rosszul választott ilyen-olyan okokból, a másik fél bűne és felelőssége nem kisebb. Ettől még ki is használták és simán lehet nek sz.ar emberek.
Ez nem úgy megy, hogy vannak a sérült, hülye emberek, és az teljesen normális, ha valaki lecsap rájuk és jól kihasználja, hogy nincsenek normális mintáik, nincs normális önbecsülésük, és akkor elkezdi átverni, feszegetni a határokat, mert "úgyis hagyja". Egy ilyen viszonyban még mindig az átverő, kihasználó fél az elítélendőbb, övé a nagyobb felelősség.
De persze az igaz, hogy a másik se felmenthető örökké, mert mindenkinek a saját feladata a fejlődés és az élete rendben tartása, a rossz minták megtörése, stb.
Ha valaki sorozatosan ugyanabba a hibába esik bele, akkor azt jelenti, hogy nem tett ellene semmit, nem fejlődött. Fejlődni viszont sosem késő.
Másrészt meg semmi nem utal arra, hogy ő a komplett férfi nemre vagy az exeire akarja tolni a teljes felelősséget, mivel ő maga fogalmazott úgy a kérdésben, hogy "elnézett dolgokat" és "át lehetett verni", ebben pedig már benne van, hogy ő adott rá lehetőséget, ő is egy aktív, felelős fél ebben a relációban.
"Viszont kiderül, hogy évek óta szingli, mert csak rosszfiúkba botlott eddig, és nagyon extrém (tényleg nem mindennapi történetek) traumák állnak mögötte. Ezért nehezen nyit, nehezen bízik." ---> mindjárt meg is sajnálom szegényt..
Ja bocs nem.
Ez amúgy kamu, hogy senkiben.,
Kezdjük azzal, hogy írhattál volna anélkül kommentet, hogy nem szúrtad volna belé milyen balfszok azok akiknek csak szexre lenne jó. Igen, azt írsz amit akarsz, de ha te megteheted simán akkor miért állsz neki őket kritizálni?
Az volt a kérdés, hogy kellene-e? Nos nem, de szexre ha jól néz ki akkor igen.
Különben talpraesett nők, vagy férfiak nem mondják egymásnak, nem egyeznek meg abban, hogy csak szex? Dehogynem és senki se kritizálja őket.
Másrészt te magad leírtad hogyha a nő egyáltalán nem járt terápiára, nincs túl az exein és gyűlölet van benne akkor neked se kéne.
A kérdező azt írta, hogy a férfiak kihasználták őt és ő volt az áldozati bárány sorok között azért írtam én személyesen, hogy ne másokra mutogasson hanem vállalja fel, hogy részt vett benne. Az, hogy hozzátette, hogy őt átverték/át lehetett verni az egyáltalán nem arra utal, hogy ő elismerné (teljesen) amire hajlandó volt.
Úgyhogy bár leírtál egy esszét neki lényegében semmit se ér el vele míg el nem látogat pszichológushoz és nem változtat önmagán. Majd aztán ha ismerkedik akkor nem lesz gáz neki bevallani, hogy rosszul választott, de megtett érte mindent, hogy ne kövesse el azokat a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!