Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a férfiaknak egy ilyen nő?
Adott egy csinos talpraesett nő, semmi gond nincs vele, jó a kisugárzása, jó a humorérzéke, nagyon kedves, ragaszkodó. Anyagilag független, egyedül él, egyedül építi az életét.
Viszont kiderül, hogy évek óta szingli, mert csak rosszfiúkba botlott eddig, és nagyon extrém (tényleg nem mindennapi történetek) traumák állnak mögötte. Ezért nehezen nyit, nehezen bízik.
Mennyire vesz el egy nő értékéből, ha kiderül mennyi mindent elnézett egy férfinak, mennyire át lehetett őt verni, stb stb? De olyan végletekig, hogy 30 évesen semmi, de tényleg semmi tapasztalata nincsen normális kapcsolatról.
"Viszont kiderül, hogy évek óta szingli, mert csak rosszfiúkba botlott eddig, és nagyon extrém (tényleg nem mindennapi történetek) traumák állnak mögötte. Ezért nehezen nyit, nehezen bízik."
Aha, szóval egy utolsó szuka aki a férfiakra fogja, hogy neki pont ők kellettek és ÖNSZÁNTÁBÓL tett meg értük BÁRMIT mert NINCS ÖNBECSÜLÉSE.
Vagyis bemutatja magát "ÁLDOZATKÉNT" és a férfiakat "gonoszként" de 100%, hogy még egyedülálló volt ezek alapján semmit se változott pozitív irányba és szexelt azért pont az olyan férfiakkal ismét, de én nekem kellene eltűrni, hogy ő lassan halad és rajtam csattana az ostor a SAJÁT hibájából.
Elzavarnálak tudod hová főleg azért, hogy semmi felelősségérzet benned, csak a férfiakat hibáztatod!
Gondolom te vagy Kérdező az a bizonyos nő.
Szerintem nem kell ecsetelni a múltadat senki számára sem, mert nem tartozik másra. Nincs a homlokunkra írva, hogy milyen tapasztalatink voltak eddig:) Plusz, ha ismerkedésnél rögtön ezeket tálalod, az az emberek javarésze számára egy vörös zászló lesz! A maradék meg vagy maga Buddha (erre nagyon kevés esély van), vagy egy szerencsétlen aki nem tud válogatni, vagy egy olyan aki azt mondja h szexre még ez is jó lesz egy ideig. :(
Próbáld valahogy magadban ezeket a sérüléseket elrendezni, vagy szakemberrel, terápiával, női körrel, tarot kártyával, vagy bármivel ami úgy érzed hogy segít neked!
Sok sok sikert kívánok! :)
Ne beszélj hülyeségeket! JOGA VAN TUDNI a férfinak akivel ismerkedik, hogy milyen múltja van, hogy tudja mire készüljön fel ha akar! Olyan nincs, hogy eltitkolja amikor párkapcsolatban úgyis előjönne, hogy azt se tudja hogyan működik.
Olyan sincs, hogy a férfi majd elnézi neki, hogy ő nem bízik benne meg a többi férfi miatt akikkel ő kezdett ki és a múltja miatt őt gyanúsítaná.
Menjen jó ötlet pszichológushoz és tanuljon meg felelősséget vállalni a tettei miatt.
Nem kifogta a "rossz" férfiakat hanem őket választotta egymás után és csak azt tették meg vele amit ő maga ENGEDETT!
9
Nem, nincs joga tudni senkinek, csak ha szeretnénk megosztani.
Ezzel nem azt mondtam, hogy hazudni kell! Viszont a mi döntésünk, hogy mikor milyen részletekbe avatunk be másikat. Ha problémáink voltak, akkor lehet mondani, hogy volt rosszabb időszak az életünkben, vagy rossz döntéseink, de tanultunk belőle. Volt ami volt, túl vagyok rajta! - Vagy ilyesmi válaszok.
Egy párkapcsolatban csak akkor jöhet elő ez problémának, ha - amint mondtam - nem rendeztük le magunkban, nem vontuk le a tanulságokat, nem vállaltuk felelősséget a hibáinkért, nem változtatunk a viselkedésünkön, hozzáállásunkon. Ez lehet egyedül is számot vetni, vagy segítséggel (pszichológus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!