Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány aki úgy érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki úgy érzi hogy sosem lesz normális párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok és szerintem nem lesz soha barátnőm meg gyerekem. Lányok között is van aki így érzi?
jan. 2. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Es vannak akiknek nem is lesz. 50 evesen is csak szakítasok vannak mögöttük.
jan. 2. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Persze hogy vannak, isten nem ver bottal.
jan. 2. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Volt idő, hogy így éreztem, de rájöttem, hogy a reményt sosem szabad feladni, tényleg az hal meg utoljára, és az az egyetlen, ami segít. Reménykedni pedig ingyen lehet életünk végéig, úgyhogy inkább ezt az utat választom, minthogy erőt vegyen rajtam az elkeseredettség. :D
jan. 2. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is így éreztem( néha most is pedig van kapcsolatom és lekopogom normális a barátom) de előtte folyamatosan kihasználtàk, nincs fullos külsőm, visszafogott is vagyok így melyik fiúnak is kellenék. Az exeim MIND a ribi ex barátnőikbe voltak még szerelmesek. De hát én túl megbízható vagyok, nem iszok, nem járok buliba….ez tuuuul unalmas. Nincs muszempillam, nem az a tipik p*csa fejem van. Hányszor is kaptam meg….

Mai napig félek, hogy a mostani barátom az ex barátnőjébe szerelmes-e.

tegnapelőtt 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem hogy a nőknek nincs ilyen gondja
tegnapelőtt 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
21:48 na és miért gondoltad így?😅
tegnapelőtt 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nos egynőnek azért nehéz rosszul kinézni legalább nekem 1-2 olyan nő van aki nem tetszett 29 év alatt.
tegnapelőtt 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem nézek ki rosszul, de nem vagyok a ribis kinézetű lány, tudod a tucat pi*csa. És a faszik elég nagy %-nak ez kell. És ahogy észrevettem nagyon vágyakoznak a megbízhatatlan barátnők iránt.
tegnapelőtt 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!