Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akiknek még sosem volt normális párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Csak amiatt kérdezem hogy lányok közül is van aki ilyen helyzetben van, vagy csak a fiúknál van ilyen.

Én 21 éves fiú vagyok, de nem volt még olyan lány akit szerettem. 😥

Neked mi az oka hogy nem volt még komoly kapcsolatod? Hány éves vagy? Zavar ez téged?

Köszi a válaszokat!

2019. márc. 10. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt még normális kapcsolatom, de szerintem ne görcsölj rajta. Nem találtam hozzám hasonló felfogású embereket és így mindig elcsúsztak valamin a dolgok. Eleinte zavart, most már egyre kevésbé. 20l
2019. márc. 10. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem 26 évesen lett először. Nagyon sokáig frusztrált a dolog és iszonyú magányosnak éreztem magam. Már nem hittem benne, hogy valaha lesz valaki, aki szeret, de lett.

Kitartás!

2019. márc. 10. 08:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem se volt, pedig azért jó pár évvel idősebb vagyok nálad, de nem is akartam egyébként. Most már LEHET, hogy akarnék, de nem is tudom...
2019. márc. 10. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

A lányoknak azért lesz könnyebben sokkal, mert ők azok, akikhez odamennek a férfiak kezdeményezni, ők azok, akik eldönthetik hogy most akarnak-e attól az aktuális férfitól valamit, vagy nem. Sok férfi van, aki 2-3-4 lánynak is elvette életében a szüzességét. Hogy jön ki a matek? Úgy, hogy sok másik férfi meg egynek sem.

Persze lehet pár oka, ha sokáig nincs normális kapcsolata:

1. Kövér

2. Csúnya

3. Nagyon-nagyon nem jár el otthonról sehová és kicsi ismerősi-baráti köre van, magyarul nem találják meg a pasik, akik kezdeményeznének nála

4. Elképesztő válogatós, saját magánál sokkal jobb pasit akar, mint amilyen jó csaj ő maga

Vagy ezek keverékei ugye.

2019. márc. 10. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki gondolja nekem írhat 22F /normális párkapcsolatot keresek/
2019. márc. 10. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van.

Talán mert nem vagyok olyan csinos, csúnyák a vonásaim es mert tul határozott vagyok, igy csak az anyjukat kereső elveszett óriásbebi pasik találnak be, a felnott férfiak ram sem néznek. Az eddigi próbálkozásaim

26 vagyok.

2019. márc. 10. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, veletlenul elküldtem, mielott befejeztem.

Szoval az eddigi próbálkozásaim is olyanokkal tortent, akik azert kezdtek velem, mert epp nem akadt nalam jobb, nem is tartottak tovabb 1 hónapnál.

#6 voltam

2019. márc. 10. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
... és minimum 29 évesek! ;)
2019. márc. 10. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Mit értesz normális párkapcsolaton?

26 vagyok, volt pár kapcsolatom, de egyik sem tartott ki 1 évig. Ennek többnyire az az oka, hogy elég zárkózott vagyok, bár érzek szerelmet és vonzalmat, de jellemző rám, hogy néha elidegenedem másoktól, és szívesebben vagyok egyedül, nehezen bontakozom ki. Nem mondanám, hogy mindenkit én löktem el egy kapcsolatban, voltak akiket zavart az időnkénti távolságtartásom, emiatt kiábrándultak, még akkor is, ha én folytattam volna a kapcsolatot.

Miből gondolod, hogy fiúknál van ilyen? A sikeresség nem nem-függő, vannak férfiak, akiknek nem okoz gondot a társkeresés. Ha neked gondot okoz, azt nem a nemedre kellene ráfogni-,-

2019. márc. 10. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még párkapcsolatom, 19 leszek nemsokára. Igazából zavar de nem stresszelek rajta a múlton úgysem tudok változtatni.

Hogy miért nem azt nem tudom. Nem találkoztam a megfelelő emberrel, nem úgy alakultak a dolgok stb.

2019. márc. 10. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!