Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idén változik a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén változik a társkeresés világa, vagy 2025-ben is mindenért a férfiak lesznek a hibásak?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak nincs jogsija, akkor az férfiatlan, nem kell a nőnek.

Ha egy pasi panaszkodik, amiért a nőknek kell a jogsi, akkor bezzeg hazudik.

Ha egy pasi mamahoteles, akkor életképtelen.

Ha egy nő mamahoteles, akkor okos döntést hozott, nem pazarolja a pénzt bérlésre.

A férfi legyen konzervatív, fizessen randin, hordja a nőt randira, keressen többet, kezdeményezzen.

A férfi ne legyen konzervatív, keressen többet, de végezze is el a házimunka nagy részét, hagyja a nőre a döntés jogát kb. mindenben.

jan. 2. 11:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Úgy csipegetünk, ahogy akarunk. "

Akkor te se nyivákolj, ha a pasik is csipegetnek, és pl. szex után lelépnek.

jan. 2. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
jan. 2. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

"ne legyél ocsmány"

Altalaban ez a szuk keresztmetszet.....

40F truecel

jan. 2. 12:37
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Milyen társkeresés kérdező ha azt akarod normalizálni, hogy használják ki a férfiak a nőket? Nem fér össze a kettő
jan. 2. 13:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog változni idén sem semmi. Idén is a jó test és a helyes arc lesz a nyerő sőt jövőre is.
jan. 2. 13:04
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
#2 hope she sees this bro
jan. 2. 13:23
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

Én sosem hallottam így nagygenerál azokat a dolgokat, amiket idehánytál. Minden nő más és más elvárásai vannak. Igen, vannak felszínes nők, akik val többet elvárnak, mint amit teljesíteni tudnak, de ez nem mindenki. Én pl. leszarom a jogsit, Bp-n sztem baromira nincs rá szükség. Addig minden rendben van, amíg az illető, akinek nincs kocsija (akár férfi, akár nő) nem folyton fuvarokat lejmol másoktól és hisztériázik, ha nem fuvarozzák a popóját.

Mamahotel - jó lenne, ha leszoknánk arról, hogy azt hívjuk mamahotelnek, aki a szüleivel lakik. Nekem a mamahotel az a kiszolgálásos típus... és sajnos a társadalmi berendezkedés miatt ebből több a férfi, aki úgy van otthon, hogy anyu rakja össze az ágyát is, "mert az a nődóga és anyucikám olyan remek igazi házias nő, hogy meg sem kér semmire, akkor minek kellene tepernem" (szerencsére nem az összes pasi ilyen, hála a jó égnek). Míg a környezetemben kb. az összes nő 1 vagy 2 kivétellel., aki otthon lakik, haza is fizet és teljesen kiveszi a részét a házimunkából.

jan. 2. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem muszáj mindenkinek csajozni. Aki képtelennek érzi magát rá, az engedje el.
jan. 2. 14:37
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
Fú, de szánalmas vagy kérdező 🤣
jan. 2. 14:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy férfi legyen férfi. Sztm egy picit jobb, ha határozottabb, mint a nő.

Külön élni nőnek férfinak is alap ahogy egy jogsi is.

jan. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!