Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén változik a társkeresés világa, vagy 2025-ben is mindenért a férfiak lesznek a hibásak?
Ha egy pasinak nincs jogsija, akkor az férfiatlan, nem kell a nőnek.
Ha egy pasi panaszkodik, amiért a nőknek kell a jogsi, akkor bezzeg hazudik.
Ha egy pasi mamahoteles, akkor életképtelen.
Ha egy nő mamahoteles, akkor okos döntést hozott, nem pazarolja a pénzt bérlésre.
A férfi legyen konzervatív, fizessen randin, hordja a nőt randira, keressen többet, kezdeményezzen.
A férfi ne legyen konzervatív, keressen többet, de végezze is el a házimunka nagy részét, hagyja a nőre a döntés jogát kb. mindenben.
"Úgy csipegetünk, ahogy akarunk. "
Akkor te se nyivákolj, ha a pasik is csipegetnek, és pl. szex után lelépnek.
"ne legyél ocsmány"
Altalaban ez a szuk keresztmetszet.....
40F truecel
Én sosem hallottam így nagygenerál azokat a dolgokat, amiket idehánytál. Minden nő más és más elvárásai vannak. Igen, vannak felszínes nők, akik val többet elvárnak, mint amit teljesíteni tudnak, de ez nem mindenki. Én pl. leszarom a jogsit, Bp-n sztem baromira nincs rá szükség. Addig minden rendben van, amíg az illető, akinek nincs kocsija (akár férfi, akár nő) nem folyton fuvarokat lejmol másoktól és hisztériázik, ha nem fuvarozzák a popóját.
Mamahotel - jó lenne, ha leszoknánk arról, hogy azt hívjuk mamahotelnek, aki a szüleivel lakik. Nekem a mamahotel az a kiszolgálásos típus... és sajnos a társadalmi berendezkedés miatt ebből több a férfi, aki úgy van otthon, hogy anyu rakja össze az ágyát is, "mert az a nődóga és anyucikám olyan remek igazi házias nő, hogy meg sem kér semmire, akkor minek kellene tepernem" (szerencsére nem az összes pasi ilyen, hála a jó égnek). Míg a környezetemben kb. az összes nő 1 vagy 2 kivétellel., aki otthon lakik, haza is fizet és teljesen kiveszi a részét a házimunkából.
Egy férfi legyen férfi. Sztm egy picit jobb, ha határozottabb, mint a nő.
Külön élni nőnek férfinak is alap ahogy egy jogsi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!