Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el hogy életem végéig nem lesz senkim?
Figyelt kérdés
26f éves vagyok egyedül élek nem volt soha barátnőm és barátaim se sok. Én180 cm és sportos vagyok ,több lány is kedvezményezett nálam de
Zárkózott,szorongó és vissza húzódó vagyok ami megakadályozza hogy normális kapcsolatokat alakitsakki.jártam több pszichológushoz ott azt mondták hogy gyerekkoromban vertek stb és miatt alakult ki. nem tudok semmit tenni ellene pedig már sok mindent próbáltam
jan. 1. 20:49
1/17 anonim válasza:
>jártam több pszichológushoz
És egyik sem adott semmi tanácsot hogy mihez kezdj?
3/17 anonim válasza:
Keress valakit, aki tényleg tetszik, és ne csak úgy általánosan akarj magadnak egy csajt. És a csajjal foglalkozz fejben, ne folyton magaddal.
4/17 A kérdező kommentje:
Egyik azt mondta hogy nem foglalkozik ilyennel
Másikat kb 20 alkalom után ott hagytam mert nem éreztem változás
Állami gyógyszert
jan. 1. 21:13
5/17 anonim válasza:
A múlttal meg kellene tanulni élni ami nehéz, de annak nincs sok értelme, hogy amiatt teljesen lemondasz a nőkről miközben szeretnél barátnőt, vagy szexet. El kell fogadni ami történt és előre mozdulni. A pszichológus csak végighallgat, vagy ad támpontot, de neked kell jobb irányba haladni. Nem teheti meg helyetted.
6/17 anonim válasza:
Több éves kezelés fog változást hozni!
Tudom, mert érintett vagyok.
7/17 anonim válasza:
Kezdj el dolgozni, pénzt keresni. A pénz sokat segít.
9/17 anonim válasza:
És ha eleinte csak interneten kezdenél ismerkedni? Aztán ha valakivel megtalálnád a közös hangot, lehet picit segítene a szorongásodon. Egyébként olyan pszichológust kéne keresned, akinek ez a szakterülete. Meg tudom pénz de válogass, mert sajnos ebben a szakmában is van aki jó és tényleg tud segíteni és segít neked van aki meg tanulta, de mégse tud neked segíteni. Egy jó pszichológus mindenképpen tudna rád hatni. Ne hagyd magad. Hidd el van ebből kiút és nem vagy menthetetlen. Csak légy türelmes és adj időt magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!