Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el hogy életem végéig nem lesz senkim?
26f éves vagyok egyedül élek nem volt soha barátnőm és barátaim se sok. Én180 cm és sportos vagyok ,több lány is kedvezményezett nálam de
Zárkózott,szorongó és vissza húzódó vagyok ami megakadályozza hogy normális kapcsolatokat alakitsakki.jártam több pszichológushoz ott azt mondták hogy gyerekkoromban vertek stb és miatt alakult ki. nem tudok semmit tenni ellene pedig már sok mindent próbáltam
Pszichológus NEM ír fel gyógyszert. Itt valami fogalomzavar van nálad.
Ha már a pszichológus is gyógyszert ajánlott, akkor komoly gond lehet veled, amin évekig tartó terápia segíthet csak. 20 alkalom pl édeskevés... A pszichológus nem fog meggyógyulni helyetted.
Van ez így
Nekem nőként nem volt soha senkim
Nőként könnyebb változtatni. Bocs, de nyílt leszek :
A tetsző srácra rá kell mászni kedvesen finoman, nem iparszerűen bólogatva.
Lesz.opod, de egymásutánbkétszer, olyan mindent elsöprően. Soha nem tudod levakarni magadról.
Lehet ezt ide oda szépítgetni, megideológizálni máshogy, de a tényszerűség ez.
"életem végéig nem lesz senkim"
Ki mondta?
Elhitted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!