Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy életem végéig nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

26f éves vagyok egyedül élek nem volt soha barátnőm és barátaim se sok. Én180 cm és sportos vagyok ,több lány is kedvezményezett nálam de

Zárkózott,szorongó és vissza húzódó vagyok ami megakadályozza hogy normális kapcsolatokat alakitsakki.jártam több pszichológushoz ott azt mondták hogy gyerekkoromban vertek stb és miatt alakult ki. nem tudok semmit tenni ellene pedig már sok mindent próbáltam

jan. 1. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus NEM ír fel gyógyszert. Itt valami fogalomzavar van nálad.

Ha már a pszichológus is gyógyszert ajánlott, akkor komoly gond lehet veled, amin évekig tartó terápia segíthet csak. 20 alkalom pl édeskevés... A pszichológus nem fog meggyógyulni helyetted.

jan. 2. 04:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Bánat hokis maradsz. Orvos se tudott segíteni ?
jan. 2. 06:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Van ez így

Nekem nőként nem volt soha senkim

jan. 2. 07:56
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Nőként könnyebb változtatni. Bocs, de nyílt leszek :

A tetsző srácra rá kell mászni kedvesen finoman, nem iparszerűen bólogatva.

Lesz.opod, de egymásutánbkétszer, olyan mindent elsöprően. Soha nem tudod levakarni magadról.

Lehet ezt ide oda szépítgetni, megideológizálni máshogy, de a tényszerűség ez.

jan. 2. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyu, akatj másmilyen lenni, mint a nagy tömeg. Pl megjelenésben elsősorban. Ez ahhoz kell hogy több lány felfigyeljen rád. Ez olyan, mint a diploma, az is csak addig ás azért kell, hogy bemehess egy ajtón, hogy leülhess azzal szembe, aki majd jó pénzt és munkát ad. De ha ott ülsz vele szemben, onnantól az számít már, hogy mit tudsz és nem a papírod.
jan. 2. 08:38
 16/17 mandragora.gyoker ***** válasza:
Kokain és prostik barátom !
jan. 2. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:

"életem végéig nem lesz senkim"

Ki mondta?

Elhitted?

jan. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!