Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk akik biszexualitás bírnak hogyan miként élitek meg? Hogyan ismerkedtek? Hogyan fogadjátok el magatokat? Melyik szerep vonz izgat?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 10:42
1/3 anonim válasza:
Semmi különös, nem csinálok belőle ügyet.
Ismerkedés személyesen. Uni.
2/3 anonim válasza:
Válaszolok sorban a kérdéseidre.
1. Akkor szoktam néha pasikkal lenni, ha épp nincs csajom, és már nagyon kanos vagyok. Tehát a nők az elsők nálam:)
2. Neten ismerkedtem, de meguntam, elég nehéz, sokan kamuznak, bizonytalanok.
3. Jól el tudom fogadni magam így. Senkinek semmi közöm hozzá, én jól érzem magam így. És őszintén: több szexhez jutok így, mintha csak csajoknál próbálkoznék.
4. Csak az egymásnak verés és az egymásnak francia vonz, a többi nem.
3/3 anonim válasza:
3-as pontban ezt akartam írni: *Senkinek semmi köze hozzá, én jól érzem magam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!