Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Tinderre teszek ki fürdőruh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderre teszek ki fürdőruhás képet, akkor a férfiak mit fognak először gondolni?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban gondolkodom, 34 évesen végre szeretnék megállapodni, de nem mindenáron, és nem bárki mellett. Gondoltam, hogy teszek fel magamról különböző helyzetekben készült képeket, így egy nyaralós, tengerparti képet is. Ezzel viszont nem akarom azt sugallni, hogy elvárás lenne, hogy a férfi vigyen a saját keresetéből nyaralni, sem azt, hogy az egész életem utazásból áll, évente 1-2-szer van lehetőségem elmenni. Másik fele a dolognak, hogy büszke vagyok a testemre, sokat dolgozom (értsd: edzek), hogy így nézzek ki, hozzám hasonlóan igényes párt szeretnék. Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát. A leírásban érdemes magamról írni néhány gondolatot, vagy inkább azt írjam bele, hogy milyen tulajdonságokkal bíró társat keresek?

tegnap 19:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%

"Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát."

Ezt azért gondold át.

tegnap 19:33
 2/30 anonim ***** válasza:
11%
Cseréljünk képet priviben. 30F
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem azt, hogy könnyen kapható leszel...

Szerintem magadról írj inkább többet, meg persze olyat is lehet, hogy számodra milyen tulajdonságok szimpatikusak.

4/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezeket fogja gondolni, azt gondolja, hogy a csöcseidet mutogatod és pózolsz - csak egy k-rásra vagy érdemes. A tested vonalait meg tudod mutatni egy tavaszi ruhában! A többit meg hagyd a képzeletére majd az ismerkedés utánra!

Azt írd le magadról, amit te fontosnak tartasz magadról! NE az elvárásaidról regélj egy BEMUTATKOZÁS-ban.

tegnap 19:35
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha igazán jó alakod van, az farmerban és garbóban is látszik. Nem kell mindent tálcán kínálni nekik, nem fogsz hamarabb elkelni.
tegnap 19:41
 6/30 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem egy kép simán belefér, ha nem valami direkt villantós fotó. A bemutatkozásban pedig magadról írj, jót is, rosszat is, vicceset is, különlegeset is.
tegnap 19:42
 7/30 A kérdező kommentje:

#1 Hallgatlak, fejtsd ki, hogy pontosan mire gondolsz.

#2 Fiatal vagy hozzám, valamint nem itt szeretnék ismerkedni, itt most csak információkat gyűjtök.

#3 Tegyük fel, hogy a pasi találkozni akar velem, elmegyünk randizni valahova, majd utal rá, hogy menjek fel hozzá, akkor megmondom, hogy ez még korai. Könnyen megkapott? Nem.

#4 Nincs szilikonmellem, sem más plasztikai beavatkozásom, minden eredeti rajtam. Oké, akkor magamról írok, olyat végülis úgysem fogok jobbra húzni, aki nem felel meg az elvárásaimnak.

tegnap 19:42
 8/30 A kérdező kommentje:

#5 Látszik abban is, de így legalább nem árulok zsákbamacskát.

#6 Nem, az olyan képeket meghagyom addigra, mikor már együtt leszek valakivel.

tegnap 19:45
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt, hogy könnyen kapható vagy. Ruhában is látszik, ha jó alakod van, ehhez nem kell bikinis kép.

A leírásba magadról írj pár dolgot, ne az elvárásaidat listázd. Ha van 1-2 fontosabb dolog, akkor azt megemlítheted, de semmiképp ne ez legyen túlsúlyban. Amúgy ha magadról leírod, hogy rendszeresen edzel és fontos számodra a mozgás, akkor abból azért kitalálható, hogy ilyen párt is keresel, nem feltétlenül kell a bemutatkozásban külön kiemelni.

tegnap 19:46
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne rakjál fel fürdőruhás képet. Nem azokat fogod bevonzani, akiket szeretnél.
tegnap 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!