Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Tinderre teszek ki fürdőruh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderre teszek ki fürdőruhás képet, akkor a férfiak mit fognak először gondolni?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban gondolkodom, 34 évesen végre szeretnék megállapodni, de nem mindenáron, és nem bárki mellett. Gondoltam, hogy teszek fel magamról különböző helyzetekben készült képeket, így egy nyaralós, tengerparti képet is. Ezzel viszont nem akarom azt sugallni, hogy elvárás lenne, hogy a férfi vigyen a saját keresetéből nyaralni, sem azt, hogy az egész életem utazásból áll, évente 1-2-szer van lehetőségem elmenni. Másik fele a dolognak, hogy büszke vagyok a testemre, sokat dolgozom (értsd: edzek), hogy így nézzek ki, hozzám hasonlóan igényes párt szeretnék. Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát. A leírásban érdemes magamról írni néhány gondolatot, vagy inkább azt írjam bele, hogy milyen tulajdonságokkal bíró társat keresek?

tegnapelőtt 19:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy meg azt teszel fel, amit csak szeretnél.
tegnapelőtt 22:05
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát. "

Nwme igaz. Van, aki a külsőségeknél meg is áll.

tegnap 00:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"majd utal rá, hogy menjek fel hozzá, akkor megmondom, hogy ez még korai. Könnyen megkapott? Nem."

Nem érted? A normális pasik nagyobb része nem fog jobbra húzni. Nem is fogsz velük találkozni, mert ők nem fürdöruhában magát mutogató nőt keresnek.

tegnap 00:45
 24/30 anonim ***** válasza:

“ Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát.”

🤣

Vannak gyárilag vékony nők (és fiúk is) akik akár mennyit esznek és nulla sporttal és vékonyak. És vannak emberek akik rendszeresen edzenek és kajára is figyelnek! És akkor is többek 20 kilóval mint az első csoport.

tegnap 05:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen fotót látok, én arra szoktam gondolni, hogy az adott nő sokmindenkinek megvolt, és most is inkább dugást keres.

Hogy a többi férfi mire gondol, azt nem tudom.

tegnap 06:19
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az lenne az első gondolatom, hogy a tested az egyetlen vonzerőd, csak úgy tudsz valakit felszedni, ha mindened kiteszed. Olcsó portékának sok vevője van.

El se jutnék oda, hogy elolvassam a bemutatkozást. Nem ilyen nőt keresek.

tegnap 07:04
 27/30 nb2019 ***** válasza:

Ha van 5-6 képed, amiből az egyik egy bikinis nyaralásos, akkor egyáltalán nem azt közvetítené felém, hogy csak a testeddel akarod eladni magad. Főleg ha nem valami közeli magamutogatós, hanem egy természetes életkép, ahol épp bikiben vagy, és nem az jön szembe velem először.

De ez csak én vagyok, más láthatja máshogy, ráadásul én nem is Tinderen kersnék komoly tartós kapcsolatot (bár van olyan az ismerősi körben, akinek ott jött ez össze). 38 F

tegnap 09:27
 28/30 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan párt, akik az smpixie-n jöttek össze, de nem ez a jellemző. A Tinder is elsősorban szexpartner kereső oldal.

tegnap 09:44
 29/30 mikeXxX ***** válasza:
Bár én is többet edzem mint kellene értsd hogy szinte minden nap megyek és voltam is fent ilyen oldalon a legtöbb képem nekem is nyaralás alatt készült volt én nem felvágás miatt tettem fel ezeket inkább azért mert nem vagyok egy kis köcsög aki fényképezi magát folyamatosan igazából volt egy edzős képem is atlétában amiatt hogy tisztában legyen vele a másik hogy számomra fontos a sport és nyílván kicsit az is hogy látszik kicsit a testalkatom is viszont neked is inkább csak egy edzős képet ajánlok mivel így csak tényleg azokat fogod vonzani akik szexet akarnak de közben mást mondanak ez nagyon gyakori a nőknél is mivel én írtam az elején hogy csak és kizárólag komoly kapcsolat érdekel ennek ellenére az edzés dolog miatt másra gondoltak hogy szívesen tartanának szeretőnek. 45f
tegnap 10:08
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát, utolsó, ez egy jó hosszú mondat lett.

Levegőt vettél közben, míg a nyelvedet kidugva bepötyögted?

tegnap 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!