Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderre teszek ki fürdőruhás képet, akkor a férfiak mit fognak először gondolni?
"Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát. "
Nwme igaz. Van, aki a külsőségeknél meg is áll.
"majd utal rá, hogy menjek fel hozzá, akkor megmondom, hogy ez még korai. Könnyen megkapott? Nem."
Nem érted? A normális pasik nagyobb része nem fog jobbra húzni. Nem is fogsz velük találkozni, mert ők nem fürdöruhában magát mutogató nőt keresnek.
“ Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát.”
🤣
Vannak gyárilag vékony nők (és fiúk is) akik akár mennyit esznek és nulla sporttal és vékonyak. És vannak emberek akik rendszeresen edzenek és kajára is figyelnek! És akkor is többek 20 kilóval mint az első csoport.
Ha ilyen fotót látok, én arra szoktam gondolni, hogy az adott nő sokmindenkinek megvolt, és most is inkább dugást keres.
Hogy a többi férfi mire gondol, azt nem tudom.
Nekem az lenne az első gondolatom, hogy a tested az egyetlen vonzerőd, csak úgy tudsz valakit felszedni, ha mindened kiteszed. Olcsó portékának sok vevője van.
El se jutnék oda, hogy elolvassam a bemutatkozást. Nem ilyen nőt keresek.
Ha van 5-6 képed, amiből az egyik egy bikinis nyaralásos, akkor egyáltalán nem azt közvetítené felém, hogy csak a testeddel akarod eladni magad. Főleg ha nem valami közeli magamutogatós, hanem egy természetes életkép, ahol épp bikiben vagy, és nem az jön szembe velem először.
De ez csak én vagyok, más láthatja máshogy, ráadásul én nem is Tinderen kersnék komoly tartós kapcsolatot (bár van olyan az ismerősi körben, akinek ott jött ez össze). 38 F
Ismerek olyan párt, akik az smpixie-n jöttek össze, de nem ez a jellemző. A Tinder is elsősorban szexpartner kereső oldal.
Hát, utolsó, ez egy jó hosszú mondat lett.
Levegőt vettél közben, míg a nyelvedet kidugva bepötyögted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!