Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderre teszek ki fürdőruhás képet, akkor a férfiak
mit fognak először gondolni?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban gondolkodom, 34 évesen végre szeretnék megállapodni, de nem mindenáron, és nem bárki mellett. Gondoltam, hogy teszek fel magamról különböző helyzetekben készült képeket, így egy nyaralós, tengerparti képet is. Ezzel viszont nem akarom azt sugallni, hogy elvárás lenne, hogy a férfi vigyen a saját keresetéből nyaralni, sem azt, hogy az egész életem utazásból áll, évente 1-2-szer van lehetőségem elmenni. Másik fele a dolognak, hogy büszke vagyok a testemre, sokat dolgozom (értsd: edzek), hogy így nézzek ki, hozzám hasonlóan igényes párt szeretnék. Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát. A leírásban érdemes magamról írni néhány gondolatot, vagy inkább azt írjam bele, hogy milyen tulajdonságokkal bíró társat keresek?
Hát azt nem is szabad, főleg nem, ha a testedről van szó.
Értem én, hogy el akarsz már végre kelni, de nem ez a módja a husband material kifogásának.
dec. 27. 20:12
12/32 anonim válasza:
Társkeresőn?
Senkit nem fog érdekelni, hogy edzel vagy milyen vagy...
Külsőre bejössz ennyi a lényeg. Többet mutatsz mint a többség. Még több embernek megakad rajtad a szeme és még több pasinak kellesz majd egyből.
dec. 27. 20:15
13/32 anonim válasza:
autista vagy, vagy troll?
dec. 27. 20:28
14/32 anonim válasza:
7: ki mondta, hogy szilikonmelled van?? Hogy jön ez ide? Nem erről szólt az, amire reagáltál.
dec. 27. 21:03
15/32 anonim válasza:
"Ha Tinderre teszek ki fürdőruhás képet, akkor a férfiak mit fognak először gondolni?"
Amit közvetítesz magadról.
dec. 27. 21:19
16/32 anonim válasza:
"Úgy gondolom, aki a megjelenésére igényes, az az élet többi területén igényes, beleteszi mindenbe a munkát."
Annak örülök, hogy pl. Karikó Katalin inkább a tudományra koncentrált a testi szépsége helyett.
dec. 27. 21:21
17/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy a kettő kizárja egymást? Az edzés mellett másra is fordítok időt, van alapszakos és mesterszakos diplomám, a végzettségemnek megfelelő területen dolgozom. Az természetesen ugyanolyan fontos a kinézet mellett, hogy valakivel el lehessen beszélgetni mélyebben, nyitott legyen a gondolataimra.
dec. 27. 21:46
18/32 anonim válasza:
"hogy valakivel el lehessen beszélgetni mélyebben, nyitott legyen a gondolataimra."
Ezt nem a bikinis fotóddal fogod elérni.
dec. 27. 21:58
19/32 anonim válasza:
Hahahahaha. Ezen most jót röhögtem 😆🤣 nyitott legyen a gondolataidra 🤣🤣🤣 közben meg mutogatni akarod a hátsó fertályad hogy az egod növelhesd és igen... Abból azt fogják gondolni rólad, ami vagy és amit már páran leírtak. Mindenki nőcskéje 👍👏 szégyen vagy hogy így akarod magad eladni, de hát mindenki annyit ad magából amennyit is ér. Rád is ez nagyon is igaz kérdező 😉
dec. 27. 21:59
20/32 anonim válasza:
7
3-as voltam. Te kérdezted, hogy mit gondolhat egy férfi, erre válaszoltam. Szerintem nem azt, hogy hú de sokat edz, milyen kitartó:D Hanem hogy... Na. Szóval lehet nem a jó férj-jelölted húznád be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!