Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne számodra az ideális társ ?
Írhattok bármit. Külső vagy belső, érdeklődési kör.
Mitől lenne számodra valaki az igazi ?
Külsőre ápolt, nem olyan, aki szerint bzis dolog foglalkozni olyan dolgokkal, mint a körmei, bőre, haja, stb. Nem kell egy hibátlan modellt elképzelni, csak figyeljen oda ezekre a dolgokra.
Belsőre olyan, akivel egyeznek a nézeteink a fontos dolgokban, érdeklődési körben legyen legalább 1-2 közös pont, de amúgy mindegy, nem baj, ha mindenkinek megvan a saját hobbija is, viszont legyen nyitott érdeklődésű, nem baj, ha ő nem akar velem együtt festeni mondjuk, de ha mesélek róla, akkor érdekelje, engem is sok dolog érdekel, attól még, mert aktívan csinálni nem szeretném azt, szívesen hallgatok róla, ha más mesél. Motivált, optimista, enyémhez hasonló humorérzék, ilyesmik. Ne akarjon állandóan otthon dögleni, legalább hétvégente legyen kedve valamerre menni.
Legyen kedves, humoros, nyugodt természetű. Tudjuk megbeszélni a problémákat sértődés nélkül, őszintén.
Örülnék, ha szeretné a rock és metál zenét és imádnám, ha hosszú haja lenne. :)
Nyugi, mindjárt kiveszem a kezem a biliból:D
37N
Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi párommal. Nyilván ha álmokat kergetnék, akkor lehetne "jobb", akivel még jobb összhang lenne mindenben (pl. még inkább érdekelné a legkedvesebb hobbim), de az meg unalmas lenne.
Amiért szeretem / jó partner:
- szeret és tisztel (mielőtt vki megkérdezné, ez természetesen kölcsönös :D... meg a vonzalom is)
- egyenrangú partnernek néz, és nem tart kevésbé kompetensnek sok dologban azért, mert nőnemű vagyok
- hasonlóak az érdeklődési köreink
- figyelmes és kedves, de nem nyálas és negédeskedő módon
- rendezett az egzisztenciája
- hűséges
- őszinte
- passzol a humorunk
- nem egy punnyadó, élhetetlen valaki, hanem nyitott a világra, szeret tanulni és szereti megismerni a környezetét és a világot, érdeklődő, lehet vele menni túrázni, utazni, kultúrprogramokra (vs otthon ücsörgés és netflix ezerrel)
Külsőre átlagos testalkatú, világos szemű, barna hajú. Stílusra bejön a lazán elegáns vagy a kicsit ilyen favágó jelleg is.
Belül optimista, művelt, okos, őszinte, humoros, művészi, szorgalmas, családcentrikus, egészséges, érzéki, inspiráló. Legyenek barátai és hobbija. Tetszik, ha valakiben van valami különleges dolog, tehetséges valamiben, vagy speciális dolgok érdeklik, amiken én is tanulhatok:)
Nyílt, őszinte, becsületes.
Értékrendjében, erkölcseiben szilárd és az én értékrendemhez hasonló.
Legyen kitartó, törekvő, küzdő, de nem kötekedő/kakaskodó. Olyan típus, aki nem megretten, ha káreseménnyel, balesettel, problémával találja szemben magát, nem átkozódik, másokat hibáztat vagy óbégat, hanem teszi a dolgát, a legjobb tudásai szerint, ha kell extra energiákat is mozgósítva, pont, ahogyan én is ezen igyekeznék.
Normális, egészséges, derűs személyiség és vannak értelmes, évek óta ápolt-fenntartott-épített emberi kapcsolatai, nem egyedül, mindenkivel összeveszve duzzog a fél világgal szemben :)
Segítőkész és megbocsátó, amilyen én is igyekszem lenni.
Osztozik velem abban, hogy “ne nyugodjon le úgy nap, hogy harag van a szívedben”- szóval nem őrizgeti, növesztgeti magában a sérelmeit, hanem igyekszik megbeszélni, megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!