Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érdeklődésű pár számodra az ideális?
Ha nem is olyan, de nagyon nagyon hasonló
26F
Ideális, ha intelligens, céltudatos, szereti csinálni azt amit dolgozik illetve vannak céljai amikben hisz, művelt,
jó lelkű, és nem önhitt személyiség. Fontos számomra, hogy egy hitünk legyen egyfajta értékrendszerünk egyféle világnézetünk.
Minden. Szó szerint. Azokat az embereket szeretem akiknek sok tudásuk van a legkülönbözőbb témákról, és minden érdekli őket. A páromban ez a kedvenc tulajdonságom, szinte bármilyen témáról el tudunk beszélgetni órákat. Ugyan úgy érdeklik a munkagépek vagy a gazdasági dolgok mint az, hogy hogy göndörítem be a hajam vagy melyik sminkcucc mire való meg ilyenek. Semmi köze a szakterületemhez de gyakran kérdez dolgokat mert kíváncsi. Én is hasonló vagyok, szeretek új dolgokat tanulni, érdekel minden.
26/N
Konkrét példákra?
Mármint konkrétan kezdjem sorolni, hogy érdekelje a csillagászat, a történelem, az ázsiai kaják, meg a 20. századi magyar költészet?
Hát, erről egy könyv hosszúságú listát lehetne írni, nincs kedvem napokig pötyögni, bocsi. :D
Röviden: minél többféle dolog érdekli, annál jobb!
A pszichológia, lélektan természet kevelő komoly zene rajongó művész lélek.
Foglalkozását tekintve, ha embereken segít, előremutató, így vagy úgy de nagyon szimpatikus. Ez is egy tágabb kör, de talán picit konkrétabb szakmát direkt nem írtam.
Neked?
F31
Az en erdeklodesi korom, ha ezekbol nehanyban jartas, annak nagyon orulok :) :
csillagaszat, (nem vagyok olyan tajekozott benne,mint szeretnem)
muveszettortenet,
tortenelem (kora kozepkor foleg, Frank birodalom, Bizanc, varegok, kulturtortenet stb.),
zene (Hildegard von Bingentol a 80as evel doommetal bandaiig),
urkutatas,
vallastortenet,
exobiologia,
sci-fi es fantasy/ urban fantasy konyvek, (Herbert, Lem, Gemmel, Abercrombie, Banks vagy epp ponyva csajos Hamilton)
tortenelmi konyvek (Bernard Cornwell, Rober Low,)
Low budget netflixes sci-fi filmek,
posztapok filmek,
osallattan
expresszinista es szurrealista festeszet,
mitologia es nephagyomanyok(foleg europai, eszaki, szlav es osmagyar kulturkorben)
Ezeken kivul van par szamitogepes jatek, amit szeretek (bar 7-8 honapja nincs idom jatszani) es vannak sorozatok, amiket hol rendszeresen, hol rendszertelenul nezek.
De nem sznobkodom, az indexen/velveten a celebpletykakat is elolvasom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!