Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már lassan egy éve, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már lassan egy éve, hogy megismertem egy nőt. Hamar vége lett, de nekem még mindig ő az ideális. Mikor fog ez elmúlni?

Figyelt kérdés
Már rég nem beszêlünk. Nem hiszem hogy kíváncsi rám. Sok rossz tulajdonsága van, de valahogy mégis őt érzem a legjobbnak, akivel eddig találkoztam. Azóta ismerkedtem mással, mindenr megtettem hogy elfelejtsem, de nem megy. Mit lehet ilyenkor tenni?
2019. jan. 1. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez,én is azt teszem.
2019. jan. 1. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi lehet tenni?Egyszerű:vedd fel Vele ismét a kapcsolatot. Telt az idő, lehet,hogy Ő is másképp' láét mindent és szívesen kezdené újra, csak nem meri/akarja megtenni az első lépést.

Ha mégsem így van akkor próbáld elfelejteni, vélhetőleg a visszautasítás erőt ad ehhez.

2019. jan. 1. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A sok rossz tulajdonság relativ dolog. Az is lehet, hogy csak neked ,de az is lehet hogy t€nyleg a párkapcsolat rovására mehetne. Na meg vedd számításba hogy egy év hosszú idő-szépülnek az emlékek,illetve 600 másik csaj van ,nem kell rögtön egybe beleképzelni mindent.
2019. jan. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!