Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális társ számodra? Nemet kort írjatok
Akivel lehet humorizálni, nem vesz mindent komolyan, van benne élet és számíthatunk egymásra. Nem, nem azt írtam hogy szükségünk van egymásra mert az csak bezavar hanem ha valami kaka hullám van és épp valami támasz kéne akkor támogatjuk egymást.
Külsőleg fogalmam sincs. Legyen velem egymagas vagy alacsonyabb, haja tök mindegy,a kisugárzás fog meg engem. :) 23/F
Intelligens, művelt, férfias, jó fej. Legyen humorérzéke is és jókat tudjunk beszélgetni órákon keresztül mindenről. Kölcsönös szexuális vonzalom nyilván alap...
N 43
Intelligens, humoros, őszinte.
Ne akarjon megváltoztatni és az exei mintájára átformálni külsőleg/belsőleg.
Ne akarja rámerőltetni, hogy találkozzak a barátaival, rokonaival.
Ne legyen igénytelen, legyen valamennyire sportos.
26/N
Nekem nincsenek nagy igényeim.
Legyen nő, olyan nő aki mindig is az volt. Heteroszexuális férfiként azt hiszem ez nem nagy elvárás.
Szeressen, fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Úgyis idomul a két fél egymáshoz egy kapcsolatban, szóval erővel nem kell a másikon változtatni. Ezekből következik, hogy legyen benne kompromisszum készség.
Külsőre annyi, hogy ne legyen elhízva. Ha egy kis fölösleg van rajta az még tetszik is nekem, de csak eg bizonyos mértékig és ha jól oszlik el.
Ne legyen csúnya arca, nekem tetszen.
És a legfontosabb: ne csaljon meg, legyen hűséges. Ha már nem akar velem lenni akkor mondja meg őszintén, nyíltan és szakítson tisztességesen.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!