Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen az ideális nő külsőre barátnőnek, feleségnek?
Figyelt kérdés
Jöhetnének képek.😁jan. 20. 17:26
1/20 anonim válasza:
Magas,vékony, hosszu barna vagy fekete hajú.
Figyeljen oda a táplálkozásra, tudjon főzni, legyen házias de csinos is legyen .
Ff42
2/20 anonim válasza:
1 'jól írja!!!
Amit nem írt viszont ,hogy ne a pénzre menjen ,lehessen vele bármiről beszélgetni is ha már barátnő feleség
F.37
5/20 anonim válasza:
Fehér bőr, sötét árnyék a szeme alatt, hosszú hullámos haj, pentagrammás nyaklánc-medál, aránytalanul hosszú alsó "hármas" fogak, seprű vagy kasza, sárga szemű fekete cica (ezt én hozom a kapcsolatba, nekem van olyan fekete cicám, aki az utcáról jött ide, engem választott), örökös belépő a Pszichopata Baráti Körbe.
7/20 anonim válasza:
A lepontozó brigád elismerésre méltó munkájáért 1-1 pohár meleg teában részesül a hideg időre való tekintettel, mint védőital.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!