Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, hogy ismerkedjek iker párral, hogy döntsek melyikük ideális barátnőnek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne ismerkedni egy iker párral. Régen általánosban évfolyam társaim volt 2 igen gyönyörű lány azóta eltelt sok év és igazából akkor se beszéltünk soha és ráadásul nem ismerem őket szóval azt se tudom melyikükre hajtsak és hogyan írjak rá egyáltalán valamelyikükre azt tudod hogy közel laknak hozzám (fél utca) de attól még nem tudok mit írni neki(k) ,hogy szia hol laksz a közelben erre a válasz az lenne hogy igen és ki is merült a beszélgetés. Ötlet hogyan lehetne elkezdeni a beszélgetést? és tipp hogyha nem tetszik a belső tulajdonsága az egyik lánynak akkor hogy kezdjek a másikkal beszélni mert az kicsit gáz ha egyből ráirok testvérére hogy szia veled mivan az iker tesód nem tetszik de te ugyanugy nézel ki mint ő..... Köszi a segítséget előre is.2012. dec. 3. 18:47
1/7 anonim válasza:
Majd én megismerkedem velük neked! :)
Melyik város is ez?
2/7 A kérdező kommentje:
komoly lenne a dolog ezért fontos a segítség nincs szükségem ilyen szarakodásra inkább valami hasznosat írj ha már megismerkednél velük te hogy tennéd?
2012. dec. 3. 18:58
3/7 anonim válasza:
Ha véletlen összefutnál velük, akkor ne habozz... szólítsd le őket! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Az oké csak fogalmam sincs, hogy mit mondjak neki(k)
2012. dec. 3. 19:05
5/7 anonim válasza:
Akkor még ne akarj csajozni... :)
Mennyi idősek vagytok?
6/7 A kérdező kommentje:
16 de amúgy meg volt már barátnőm (hosszabb kapcsolat is) de nem ez a lényeg mert nem arról van szó hogy félek oda menni hanem az hogy ha odamegyek és nem tudok mit mondani akkor eljátszottam az esélyem. Esetleg Facebookon mivel tudnék elinditani egy beszélgetést?
2012. dec. 3. 20:02
7/7 anonim válasza:
Én ilyenkor általában megpróbálok kérni tőlük. Amíg nem adod vissza úgysem fognak leszállni rólad.
Először nagyobb összeggel próbálkozz (~1 000 000), aztán ha annyit nem adnak, kérj KICSIT kevesebbet! Azért ne légy túl követelezőző, azt nem szeretik a lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!