Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinte alacsony nok, azert akartok magas ferfit h ne legyen alacsony gyereketek?
"Igen, ösztönösen a minél jobb géneket keressük. Ugyanezért nem kell beteg férfi sem."
Eközben én, aki 3 éve reménytelenül oda vagyok egy beteg, nálam 3 centivel alacsonyabb férfiért.. Szóval van az a "szerelem". De azért ehhez kellett a pasi részéről egy 10/9-es személyiség, aminek itt a közelében sincsenek.
Én nem akarok gyereket, de tisztában vagyok vele, hogy miattam simán lehetne alacsony még fiúként is, tehát felesleges lenne ezért szelektálnom. Pláne hogy a családom is kicsi generációkra visszamenőleg.
Mindenféle magasságú és alkatú pasi tetszett már, a 170 centis vékonytól, akinek a mosolyától olvadtam el, a 190 centis nagydarabig, aki meg a tenyerén hordozott. És utóbbi lett a férjem, mert neki kellettem igazán, nem az alacsonyaknak, akik elhagytak vagy lecseréltek (volt, hogy magasabbra, akkor én kezdjem el a magas nőket szidni?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!