Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oszinte alacsony nok, azert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oszinte alacsony nok, azert akartok magas ferfit h ne legyen alacsony gyereketek?

Figyelt kérdés
jan. 1. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Kilences, még egy 150 centi magas pasas is jobb, mint te, a tök megkeseredett. Szánalmas vagy.
jan. 1. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

"Igen, ösztönösen a minél jobb géneket keressük. Ugyanezért nem kell beteg férfi sem."

Eközben én, aki 3 éve reménytelenül oda vagyok egy beteg, nálam 3 centivel alacsonyabb férfiért.. Szóval van az a "szerelem". De azért ehhez kellett a pasi részéről egy 10/9-es személyiség, aminek itt a közelében sincsenek.

jan. 1. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a gyerekeket és a párom is alacsony. Sose magasság alapján választottam.
jan. 1. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Az átlagos nőknek a magasság olyan mint a férfiaknak a csöcsök. Minél nagyobb annál jobb, minél magasabb annál jobb. A nőknél az ösztön itt vetül ki.
jan. 2. 01:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem akarok gyereket, de tisztában vagyok vele, hogy miattam simán lehetne alacsony még fiúként is, tehát felesleges lenne ezért szelektálnom. Pláne hogy a családom is kicsi generációkra visszamenőleg.

Mindenféle magasságú és alkatú pasi tetszett már, a 170 centis vékonytól, akinek a mosolyától olvadtam el, a 190 centis nagydarabig, aki meg a tenyerén hordozott. És utóbbi lett a férjem, mert neki kellettem igazán, nem az alacsonyaknak, akik elhagytak vagy lecseréltek (volt, hogy magasabbra, akkor én kezdjem el a magas nőket szidni?).

jan. 2. 05:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Erdekes, minden nonek tetszett itt mindenfele ferfi de vegul az osszes veletlen a 190 cms mellett kotott ki XD
jan. 2. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!