Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinte alacsony nok, azert akartok magas ferfit h ne legyen alacsony gyereketek?
Figyelt kérdés
jan. 1. 17:32
1/16 anonim válasza:
Igen, ösztönösen a minél jobb géneket keressük. Ugyanezért nem kell beteg férfi sem.
2/16 anonim válasza:
Azért akarnak mert az néz ki jól és ismerkedésnél a magas tűnt ki a tömegből feltéve ha élőben történt. Online meg hajlamosak a nők számokban gondolkozni (nettó bér, magasság, súly szentháromság ugye...)
A média agymosása az egész ami hatással volt a debilekre.
3/16 anonim válasza:
Alacsony nő vagyok. Mindkét párom magas volt eddig, ezért én is megkaptam már, hogy nekem csak az a jó... pedig csaj így alakult. Volt már 169 cm-s férfi is, aki tetszett, csak neki meg én nem.
4/16 anonim válasza:
3 Persze csak igy alakult...nagyon rossz duma
5/16 anonim válasza:
De azzal a két magas pasival el is cseszted az életedet, vagy legalábbis jobb ha letagadod mert normális magasságú ember már nem fog leállni veled mert mindenki azt fogja hinni neked csak a magas a jó hiába bizonygatod, ez ennyi volt.
6/16 anonim válasza:
4: de tényleg... a jelenlegi eset társkereső volt, 165 és 190 centi között mindenkit jobbra húztam, aki korrekt volt, és a 2, aki egyáltalán visszaírt, magas volt... pedig volt közöttük 169 centis is.
7/16 anonim válasza:
Szóval "véletlenül" mégiscsak magas pasid lett :DDDD
8/16 anonim válasza:
Basszuska, ha ő ír vissza és szimpatikus, csak azért utasítsam vissza, hogy anonim1992 azt mondhassa, hogy "na, ez egy csaj, akinek az alacsony is jó lenne, yeah"? :D (amúgy 2 volt összesen... azért a nagy számok törvénye alapján simán lehet úgy is, hogy az ember nem arra hajt)
9/16 anonim válasza:
Ha lett volna 2 alacsony meg 2 magas pasid akkor úgy ok a matek, de igy te mondhtasz bármit ha nem tagadod le meg fognak bélyegezni ezzel örökre. Amúgy rosszabb nincs a kis törpe csajoknál akik magas pasival vannak vagy azt akarnak, napóleon komplexus.
10/16 anonim válasza:
Nincs kőbe vésve, hogy magas lesz a gyerekük. Ismerek ilyen, két alacsony szülő, apa is csak 169 volt. Fiúk 192 cm (arcra kikökpött apja, csak a magassága nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!