Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha incel vagy de barátnőd lehetne ?
Köszönöm a válaszodat. Te vagy az első aki egy ilyen kérdésre válaszolsz pedig kint van elég régóta.
Kíváncsi voltam mennyien írnak rá. Mert amikor olyan kérdések vannak kint ami a nőket tünteti fel rossz színben azokon rengeteg válasz szokott lenni.
Remélem lesz még itt is pár ember.
Hogy lesz igy forradalom, gyerekek? :)
40F truecel
#1-es hozzászóló vagyok.
- A kérdezőnek.
"Te vagy az első aki egy ilyen kérdésre válaszolsz pedig kint van elég régóta."
Gondolom azért, mert elseje van és a nagy bulizásban megfáradtak a népek.
- Az Incel kérdésről a véleményem. Az a baj a gyakorival, hogy egyes hozzászólók, akár meggyőződésből, akár puszta rosszindulatból hajlamosak nagyon egyszerűen látni a dolgokat. Például, hogy az incelek topcsajokat, instamodelleket akarnak maguknak, vagy, hogy minden incel lusta, igénytelen, elhízott, primitív tahó, agresszív nőgyűlölő stb. Ezt a megközelítést nem tartom valósnak, mert sem viselkedésben, sem kinézetben, sem életmódjukban, sem a nőkhöz való viszonyulásukban nem egységesek, széles spektrumot fednek le, a szélsőséges nézeteket vallóktól, a szolidabb társaikig.
- #3-as és #4-es hozzászólóknak. Az incel-lét problematikája komoly dolog, és egyre komolyabb lesz, hiszen egy egészséges férfi életében a megfelelő mennyiségű és milyenségű szexualitás, és egy normálisnak mondható párkapcsolat nagyon fontos. Ennek tartós hiánya komoly problémákhoz vezet. (Tapasztalat) Ebben gyanítom egyet lehet érteni velem.
Az, hogy én mért tartom magamat annak, annak is megvannak a maga okai. Amúgy a kérdés elméleti síkon mozog, mivel feltételes módban lett kiírva, így a válaszom is ennek megfelelően lett megfogalmazva.
"incel vagy de barátnőd lehetne"
Akinek lehet barátnője az nem incel. Csekkoljuk már le, hogy mit jelent! ÖNKÉNTELEN cölibátus jónapot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!