Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted 2025-ben változnak az elszállt női igények?
50: ilyen helyesírással, ahol egy szót nem tudsz normálisan leírni, szerintem az iskolapadba ülj vissza, a nagy igényeid előtt.
Amúgy nálatok a jó fizetés 1-1,5 millánál kezdődik, a ház meg valami 700 milliós mediterrán villànàl ennyit arról, hogy mi mennyire "alap", pláne, ha maga a bige valami mamahoteles, havi 200 ezerből tengődő büfészakos bölcsész a közmunkaprogramból, de szívesen felkapaszkodna a cseresznyefára...
Helyesirasi hiba nem volt, csak elütes, mert tlefonrol pötyögök! (Na mintha amugy grammernáci lennék) Az iskolapadba nem ülnék vissza, kijártam amit lehet (ami számvitel)
Azzal teljes mértékig egyetértek, hogy mindenki csak azt várja el, amit maga is nyujtani tud -
1M fizetés ma már nem luxus. 5 éve még jó volt, most már felzabálja az infláció.
Nem várunk házat, de saját lakást igen. (Nekem sincs nagy, 1.5 szobás, de nincs rajta hitel, és van kis középkategórias autom, viszont amelyik pasi még ezt a minimumot sem hozza, azzal nincs mit kezdeni
Pfff.. számvitel nagy cucc. 🤡
Èn is arról, de àtnézem előtte és ki tudom javítani a hibák 90%-át. Bocs, de ez megkérdőjelezi az èrtelmisègi pozíciódat.
1 milliós fizu ma is luxus. Te az àtlagos pènzèhes, felkapaszkodni vágyó àtlag csaj vagy mert egy havi 1 milliót kereső pasi nem a te szinted az egèrlyukaddal meg az àtlagtudàsoddal.
53
Netto 750 et kerrsek, ha már igy kérdezed. Igen, valóban nem értem el sokat. Bp n 1.5 szobas "egerlyuk" De még egyszer kerdezem, mit kezdjek egy olyan pasival, aki még ezt a minimumot sem tudja hozni?
Ami az én égig érő igényeimet illeti (nem Pest, csak megyei jogú város) külön, önnálló háztartás vezetés (albi, lakás, ház, palota, mindegy), 500 ezer forint, vagy inkább afölötti kereset és hasonló költési szokások. Egy normál állapotú autó, ami biztonságos és nincs átlag havonta szervízben.
Egyedül a fizetésem az, ami még csak 450, de olyan munkakör, ahol pár évente emelkedik, a többivel rendelkezem.
Am egyszerű a képlet, vegyél egy használt olcsó de jól kinéző autót. Lehetőleg bmw vagy audi.
Pár márkás ruha, lényeg h a logó szépen látszódjon.
Ezzel már jó eséllyel felkelted a mostani fiatalabb lányok figyelmét.
Jah lemaradt a parfüm. Nem kell drága de legyen ismert az illat.
Akinek van állata, hogy viselték az Új évi mókát?
Nálam a macsekok elbújtaj, de elő, elő jöttek, a kutya nem is reagált. Szerencsére nem az a pánikolós banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!