Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ? Szerintem nem lehet tenni egy emberel ilyet, csak ezért tiltani a másikat mert őszinte.
Ismerkedtem egy lánnyal, beszélgettünk hetekig online, nagyon gyakran, jól el voltunk. Nem hoztam szóba hogy többet akarok mint kapcsolat.
Mert Neki van barátja, ezt tudtam végig.
De elmondtam neki pár hét után hogy én többet akarok tőle mint barátság.
Erre annyit mondott köszöni az őszinte véleményem és letiltott facebookon.
Szerintetek normális az ilyen ? Hiszen jól elbeszélgettünk amíg nem tudta hogy többet akarok.
Azt ugye tudod, hogy az emberi beszédnek van egy tartalmi mellett egy performatív aspektusa: milyen szándékkal mondtad ezt meg neki?
Ennek semmi köze az őszinteséghez.
Nyilván ebből nem kért ő. Ha meg tartja a kapcsolatot, sokan a lányt vennék elő, hogy miért hiteget, miért tart két vasat a tűzben stb.
És fő kérdésre válaszolva: de, lehet negatív következménye annak, hogy valaki őszinte. Felejtsük már el azt a téveszmét, hogy őszinteség címszó alatt bármit lehet.
Nekem is volt ilyen online barátom és „szétverte” a jó barátságunkat azzal, hogy elkezdett más gondolni bele, egy jó barátság megszakadt emiatt.
itt a tálalás sem volt valami szuper, addig amig a másikban nem érzed a szikráját sem a vonzalomnak érdeklődésnek flörtnek addig felesleges volt szétbarmolni és ezt lehet bárminek nevezni őszinte köntösnek akárminek.
Az egy dolgog, hogy akarsz, az akarásnak mindig negativ előjele van, ezt nyilván érzékelte a másik fél, és ő nem az akarás hive.
Micsoda ostoba emberek barátkoznak nemek között?
Meg is érdemlik, még az is aki puncit remélve belemegy ilyenbe
kijavítom kicsit, kihagytam, hogy elmondta a lány neki nem fér bele az hogy a párja mellett más olyan emberrel beszélgessen aki kapcsolatot akar tőle. tiltás előtt megmondta hogy vagy velem a beszélgetést hagyja abba vagy a kapcsolatát, kettő együtt nem megy.
de most ez nem tudom mennyire releváns. akkor is tiltani gyerekes, nem ?
Meg annyira jól elbeszélgettünk, nem ad esélyt hogy többet mutassak neki velem milyen lenne, nem tudja meg soha hogy mi lett volna.
"akkor is tiltani gyerekes, nem ?"
. Elmondta, mi a helyzet, Te nem a szabályok szerint játszottál. Okos lány az első ilyen alkalommal tilt, mert látszik, H nem értesz a szóból.
A napokban volt egy kérdés egy lánytól, hogy nyomultak rá, ő nemet mondott, ez volt többször, most meg már öngyilkossággal febyegetőzik a másik. Az ilyeneket nem akarja magának az ember.
Mi ez a sok erzelmi fogyatékos kérdés ma reggel?
Elmondta hogy NEM
innentől mirol beszelsz hogy eselyt se adott neked?
Fhu de nem birom mikor a pasik igy eroszakoskodnak. Nem csoda a tiltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!