Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ? Szerintem nem lehet tenni egy emberel ilyet, csak ezért tiltani a másikat mert őszinte.

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal, beszélgettünk hetekig online, nagyon gyakran, jól el voltunk. Nem hoztam szóba hogy többet akarok mint kapcsolat.

Mert Neki van barátja, ezt tudtam végig.

De elmondtam neki pár hét után hogy én többet akarok tőle mint barátság.

Erre annyit mondott köszöni az őszinte véleményem és letiltott facebookon.

Szerintetek normális az ilyen ? Hiszen jól elbeszélgettünk amíg nem tudta hogy többet akarok.

2024. júl. 4. 07:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért tiltott le, mert ráérzett, hogy egy tökkelütött vagy, aki az ő határozott kérése ellenére is írogatna neki tovább.

A Jóisten megáldja a hozzád hasonlókat, hát miattatok szívunk mi, többiek.

Attól, hogy szerinted jót beszélgettetek, miért kellene neked esélyt adnia? Azért, mert TE azt akarod? Megértem, hogy nagyon szerettél volna közelebbről megismerkedni vele, de hahó, ott van egy másik fél is, a lány, egy önálló, saját gondolatokkal rendelkező emberi lény. Akinek a döntéseit neked kötelességed tiszteletben tartani, nem győzködni, hogy hátha majd veled jobb lesz. Mert teljesen biztos vagyok benne, hogy az nem lett volna elég, hogy megkér, ne beszéljetek többet, mert ez így neki nem fér bele.

A másik dolog, hogy egy picit többre kellene becsülnöd saját magadat ennél. A legokosabb az lett volna talán, ha eleve azt írod neki, hogy figyu én többet érzek, neked barátod van, nekem ez így rossz, ezért nem szeretnék veled tovább beszélgetni.

Hiszen az igazság inkább ehhez van közel, nem? Ha neked rossz, akkor miért folytatnád tovább?

Érted, hogy miről beszélek? Nem jobb úgy élni az életedet, hogy saját magad hozod meg a döntéseidet, nem pedig másoktól függsz mindig?

2024. júl. 4. 08:18
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

tudni kell elfogadni a NEM -eket, ez jó tanitás volt számodra.

Ami a legfontosabb, hogy ha valakiket tényleg együtt kell, hogy legyenek akkor együtt is lesznek, és nincs ilyen, hogy "véletlenül" nem sikerült, akkor nem sikerült, mert igy történt, fogadd el, és ne erőszakoskodj, ezzel soha semmit nem lehet elérni, ha szembe mész a másiknak vagy hátulról próbálkozol a másik ellen. Erőszakos voltál és elmenekült, akartad a másét elvesztetted..jó lecke, talán megtanulod, ha nem újból megkapod!

2024. júl. 4. 08:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Meg annyira jól elbeszélgettünk, nem ad esélyt hogy többet mutassak neki velem milyen lenne, nem tudja meg soha hogy mi lett volna."

Ha szereti a barátját, miért érdekelné veled milyen? Ha megcsalja őt veled hogy "tudja milyen", akkor téged is megcsalna, akkor mit nyertél? Nem mindenki figyeli a világot és minden embert, folyton upgradelve a párját és keresve a "jobbat". Az nem szeretet.

2024. júl. 4. 08:23
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

"De elmondtam neki pár hét után hogy én többet akarok tőle mint barátság."

Ő pedig nem akar többet tőled. Nagyon jól tette egyébként, hogy letiltott. Valószínűleg semmi szüksége nincs arra, hogy egy kéretlen "szerelmes" belerondítson a kapcsolatába. Ha valaki szereti a párját akkor igenis leépíti az ilyeneket és nem tartja talonba, beszélget vele tovább stb..

Én inkább a lány részéről ezt okos dolognak mondanám, mert látszólag nem is érted, hogy hol ezzel a gond.

"elmondta a lány neki nem fér bele az hogy a párja mellett más olyan emberrel beszélgessen aki kapcsolatot akar tőle. tiltás előtt megmondta hogy vagy velem a beszélgetést hagyja abba vagy a kapcsolatát, kettő együtt nem megy"

De, ha ez is megtörtént akkor hol itt a problémád?

Most őszintén.. ha nem tilt le akkor kiálltad volna, hogy békén hagyod?

2024. júl. 4. 08:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gyerekes dolog letiltani valakit? Szerintem sokkal gyerekesebb futni valaki olyan után, aki nem akar.

A letiltás azt jelenti, hogy le akarja zárni mindenhogy a kontaktot, tovább akar lépni. Semmi gyereke nincs ebben.

2024. júl. 4. 09:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta, hogy nem, azt is tudod, hogy miért nem, sőt, már akkor borítékolva volt a nem, mikor előálltál az igényeddel. Őszintén nem értem, min lepődtél meg, vagy min vagy megsértődve. Minek hagyta volna meg az üzenet lehetőségét, ha nem akarja veled tartani a kapcsolatot? Így egyértelmű a helyzet mindenkinek, őt se te nem tudod zaklatni, se támadható felületet nem hagyott, nem lesz az, hogy hiteget, tiszta lehet a lelkiismerete is és te se tudsz bele többet gondolni, bár láthatóan azért megteszed.

Rá csukta online az ajtót az orrodra, ahogy tenné ezt a valóságban is.

2024. júl. 4. 09:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Normális, mert nem akarta a fejed húzni hisz van barátja. Akit bizony megcsalni sem akart.

Ez se több se kevesebb, ne ess letargiába egy nem től. Millió másik lány van, aki szabad és nem tilt le.

Viszont ne ázzak kezdj, H többet akarsz. Hívd el randira, vagy legalább találkozz vele személyesen mielőtt erre terelődik a hangsúly :D

F.

2024. júl. 4. 09:26
 18/22 anonim ***** válasza:
23%

Egyikőtöknek sincs igaza.

Egyrészről ennyiből elvileg túl szigorú és túl vehemens volt, esetleg nem jó a problémamegoldása. De te ragaszkodni akarsz ahhoz, hogy ő adjon esélyt. Ha ezt előadtad volna neki és nem fogadod el az álláspontját, akkor már jogos is lenne a letiltás. De lehet, hogy érezte és megelőzte.

V.sz.l. nincs közötök egymáshoz a sorsban, fogadd el felnőttként.

2024. júl. 4. 09:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve, ha meghallom ezt : "jaaaj adhatnál egy esélyt" kiráz a hideg. Egy kapcsolat nem esélyek adogatása, hanem kölcsönös vonzódás, neeeem ?
2024. júl. 4. 11:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak időtöltés, jó ismerős voltál számára. Soha nem tekintett rád potenciális szeretőként, partnerként. Te meg az elejétől fogva a bugyijába akartál mászni. Persze, hogy letiltott. Nagyon jól tette.
2024. júl. 4. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!