Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted 2025-ben változnak az elszállt női igények?
Figyelt kérdés
jan. 1. 11:04
41/68 A kérdező kommentje:
Jó, hogy nem csak magányos férfiak, de macskás vénasszonyok is vannak. Mondjuk nem szeretem a macskákat, kutyapárti vagyok.
🐕
jan. 1. 13:06
43/68 anonim válasza:
Az megvan ugye, hogy nem csak nők tarthatnak macskát ?
Nekem is van.
35F
44/68 anonim válasza:
Nekem 7 van! Olyan aranyosak mind :)))
F
45/68 anonim válasza:
Noren, mint vérfeminista simp, erősen indul az év itt az oldalon, látom.😃
46/68 anonim válasza:
Nekem idén lesz macskám - kapaszkodj meg, kedves kérdező, a párommal közösen :).
47/68 anonim válasza:
#46 aki nő ugye ?
Ugye ?
Viccet félretéve, milyen cicat szeretnétek ?
48/68 anonim válasza:
47: valami menhelyit vagy kuka mögött találtat :D. Páromnak a fekete házicicák tetszenek legjobban, szóval valószínűleg az lesz, de lehet, hogy klasszik cirmos.
49/68 anonim válasza:
Én nőként nem jövök ki jól a macskákkal, ők se komálnak engem. Kutyás vagyok. De inkább laknék együtt egy (vagy több) macskával, mint egy incellel. A macska nem ostoba és nem aláz meg.
50/68 anonim válasza:
Mik az elszállt igények? Hogy legyen nornális munkád, nornákis fizetessel? Hogy legyen atuód? (Ami ma már alap) Hogy legyen lakásod? Meg nézzél ki normálisan, ápoltan igényeyen? Nem, ezel a "hatalmas" igények, nem fognak valtozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!