Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki azt mondta nekem, hogy "Addig örülj, amíg egyedül élsz! Úgy az asszony nem nyúlja le hónapról-hónapra a fizetésedet." Ebben mennyi az igazság?
Figyelt kérdés
dec. 31. 16:15
11/20 anonim válasza:
Csinos / szép nő nincs ingyen. Meg kell fizetni keményen az árát.
12/20 anonim válasza:
Lehet ám pasiknak is olyan nőt választani, aki kb. hasonlóan keres hozzá.
Ja, olyan nőnek nem vagy elég jó?...
Szerintem mindenki saját maga dönti el, hogy lehúzó társat választ-e magának! Van aki direkt ilyet választ, hogy függjön tőle a másik. Nem kell játszani a mártírt.
13/20 anonim válasza:
Olyan aranyos, hogy itt mennyi nő hiszi azt, hogy csak a szép, fiatal, dögös, lusta lányok lehetnek aranyásók, vagy csak ők akarják lehúzni, kihasználni anyagilag a férfiakat. Hát nem. Totál átlagos, 35 feletti középkorú vagy akár idős nőknél is elterjedt ez, sőt egyre gyakoribb. A mai világban, ahol éppen a fiatal generáció a fél életét a digitális térben éli, a fiatal, csinos lányok könnyedén tudnak influenszerkedéssel plusz bevételhez jutni, közben az egójukat is simogatja a népszerűség. Ők pont nem fognak a pénzéért pasival együtt lenni, vagy ilyen téren tényleg magasra céloznak, nem átlag Pista 3-4-500 ezres fizujára.
14/20 anonim válasza:
13: csak épp azok, akik ezeket a boomer hülyeségeket puffogtatják, nem 353-os nőket vettek el anno... tehát azok a nők fiatalkorukban voltak ilyenek. Csak azóta eltelt 20-30-40 év, és csodák csodája, a természetük nem változott, max. megöregedtek és megcsúnyultak, ha elhagyták magukat vagy ha nem maradt pénz plasztikai műtétre.
15/20 anonim válasza:
Én a másik oldalát hallottam. Addig örülj, amég nem kell más után takarítani, meg kiszolgálni.
16/20 anonim válasza:
Azzal egyetértek, hogy azt lehet lehúzni anyagilag, aki hagyja. Nyilván egy embernek több tucatnyi tulajdonsága van, amit érvényesíteni tud a párkapcsolatban. Nők esetében nem nagy titok, hogy a fiatalság és a szépség különösen ilyen, viszont ezek mindegyike idővel megkopik. Ha ezt nem követi le, akkor előállhat az a helyzet, mikor a férfi úgy érzi, hogy neki már lehúzás ugyanaz, ami 10-15 éve még nem volt az. Szép dolog vagy nem szép, de egy 20-25 éves manöken alkatú csaj simán találhat eltartót, de senki nem garantálja neki, hogy élete végéig azért a következő 5-10 évéért el fogja tartani. Szóval lehet azt mondani, hogy felszínes egy olyan férfi, aki ezt csinálja, de a csaj is ugyanúgy felszínes és nem is túl okos, ha elhiszi, hogy neki semmit nem kell a kapcsolatba tennie ezen kívül. Elmúlik a fiatalság, akkor mi marad?
17/20 anonim válasza:
Nektek még mindig jobban megéri a párkapcsolat/házasság, mint nekünk, nőknek.
19/20 anonim válasza:
Sok nő viselkedik anyagias módon, de a fenti állítást nem lehet mindenkire ráhúzni. A férfiak között is akadnak haszonleső, illetve manipulatív személyek. Egyébként a mondat megfogalmazója is hibás, ha hagyta, hogy valaki ennyire a fején táncoljon.
20/20 anonim válasza:
Ez szemelyfüggő. Nálunk azért nem működött a közös kassza a férjemmel mert ő mindig lehúzott. Sosem volt pénzünk. Külön kasszánal nekem mindig van. Neki hónap végére már semmi. Viszont dolgoztam pasis munkahelyen. Hát amit ott férfiaktól hallottam... Ha más meséli el sem hiszem. Egyik-másik szinte a rabszolgája volt az "asszonynak" az osztotta be a pénzét. Emberünk zsebpénzt kapott a saját fizetéséből. Jellemzően "asszony" vagy a többség "anya" néven emlegette a feleségét. "Anya mondja meg.." "Anya tudja.." "Anya a főnök.." "Sietek mert kikapok otthon Anyától.." Úristen! Értelmes, tanult férfiak szájából hangzottak el ezek a mondatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!