Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amint elérhetővé válik egy nő (vagy női színvonal) számomra, már nem vonzódok hozzájuk és vagy megy felfele az igény szintem, vagy jó egyedül?

Figyelt kérdés

Az utóbbi jópár évben nagyon sokat fejlesztettem magamon, elértem hogy nettó 1,6 milliót keressek heti 40 óra munkával, személyiséget fejlesztettem, testet építettem stb. de az egésszel csak azt értem el, hogy amint elérhetővé válik egy nő vagy egy női csoport, már hirtelen rájövök, hogy nem is kell. Konkrétan már van olyan, hogy azok a nők akikért 5 évvel ezelőtt a fél karomat adtam volna (amikor még nettó 200 ezer forint volt a fizetésem és alkesz lúzer voltam), ma.. ott tartunk hogy meg sem dugnám őket még ha ők kérnének sem. Rengeteg ilyen van. Igaz, ebben az is benne van hogy a nők hamar öregszenek, míg mi férfiak csak sármosodunk ebben a korban.

Más is tapasztal ilyet, hogy mindig csak azokhoz vonzódik akik vagy elérhetetlenek, és ha nincs ilyen akkor kb. senkihez és kicsit ilyen magának való marad végül?

dec. 9. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Van, akinek jobb párkapcsolat nélkül. Lehet te is ilyen vagy.
dec. 9. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg neked csak az egód bántotta, hogy korábban nem álltak szoba veled azok a lányok akik mostmár igen. Hidd el majd ha félreteszed ezt a felszínes hozzáállást, akkor majd találsz olyat aki érdekes számodra
dec. 9. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem lent volt az önértékelésed, és azt hitted ők jobbak nálad. Mikor tudod, már elérheted őket, a valóságot látod, hogy ők semmi nagy értéket nem képviselnek, és ezért nem is kell.
dec. 9. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem óv téged a tudatalattid. Tudod hogy akiknél mostmár lenne esélyed, azok a nők az 1,6 Misidből 1,2 őt legombolnának havonta rólad. És ez nem éri meg.
dec. 9. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Valszeg a társkeresés neked egókérdés volt inkább, mint tényleges társkeresés.
dec. 9. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Ilyenkor nyal vissza a fagyi a nőknek. Ilyennek kéne lenni minden férfinak és nem rámászni minden jött ment nőre!
dec. 9. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Üdv a jó egyedül táborban! :) Remélem egyre több férfi ébred fel, és ábrándul ki a jelenkori állapotokból, és csatlakozik. Így élvezheted szabadon, kötetlenül az életet, megmarad az energiád, és nem leszel se foglalt vagy se lestrapált, ha menet közben akármelyik nap belefutnál az egyik potenciális igaziba.
dec. 9. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Tehát ezek szerint most vagy a csúcson, akkor nincs más teendőd csak élvezd ki a helyzetet, hogy bár megtehetnéd ugyan, de mégsem jössz össze senkivel. Ha neked így jó, akkor nekünk is.
dec. 9. 16:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Érdekes amúgy, de valamiért valóban jobb érzés úgy egyedül lenni, hogy tudom hogy sok nőnek kellenék és jóknak is. Más mint amikor azért van egyedül az ember, mert a kutyának sem kellene.

Ez olyan mint hogy a pénz nem boldogít, de jobb egy BMW-ben sírni mint egy biciklin ülve.

dec. 9. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol bàttya?
dec. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!