Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 290 ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 290 ezer forintot kereső, budapesti 30 éves férfi az elfelejtheti a 25 alatti, szép, vékony nőket? El kell fogadnia, hogy más ligában játszik?

Figyelt kérdés
dec. 30. 15:59
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:
28%
#2, mert kari van, únja magàt, anyuékkal nem foglalkozik, magàval, hobbival plàne.
dec. 30. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
290 nettóból mégis hogy a búbánatos f@szban élsz meg Budapesten? De a túlélésen túl, hogy lépsz előre, és most nem a karrierre gondolok, hanem olyasmire, mint hobbik, önfejlesztés, szórakozás, randik, családalapítás, stb. Hogy? Egy 1,5 szobás kis lyukat adok ki albérletbe 230 nettóért. Rezsivel együtt az albérlőim 270-280-at szoktak kb fizetni havonta. És én a környékbeli lakásokhoz képest még olcsón is adom. Mégis hogy lehet ennyiből megmaradni Budapesten?
dec. 30. 17:56
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
12. gondolom örökölt lakás
dec. 30. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem, vettem. Még ~8 évvel ezelőtt, amikor kb felét kellett fizetnem érte, mint amennyiért ma el tudnám adni. Örökségem (egyelőre, szerencsére, még) nincs. Ha már ennyire turkálunk egymás zsebében.
dec. 30. 18:24
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
14. nem a tiéd, hanem az első kérdésedre a válasz
dec. 30. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Bár amúgy nem tudom, ez miért releváns a jelenlegi kérdéshez, mert akinek nincs saját tulajdonú lakása, mert akár olyan helyzetben volt 5-10 évvel ezelőtt, hogy még nem tudott venni, akár fiatal, akár bármi, az megszívja, mert Budapesten most ez az alap. Szóval lényegtelen, hogy én hogy jutottam hozzá, akinek nincs, az most eléggé megszívja ezzel.
dec. 30. 18:31
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
ohhhh, bocsi. Igazad van. #16-os hozzászólás sztornó. De akkor is ha örökölt lakásban él, akkor is a fizetése ~100%-a megy a megélhetésre és életben maradásra. Szóval még így is csodálkozom, hogy ennyiből hogy, milyen körülmények között élhet Budapesten.
dec. 30. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
12: Lehetséges, hogy rossz gondolatvilágban élsz. Attól is függ, hogy 1 vagy 2 emberre mondtad. De 4 fős család 200 alatt is tud lakni menő albérletben Budapest egyik szép környékén. Tulaj saját bútora, saját mosógépe, és a kaucióból ő állta a légkondit is. Úgyhogy valójában nem vagy olcsó. Csak azért, mert Budapest és szerinted megteheted. Illetve csak azért nem tudsz másról, mivel pontosan a drágák maradnak a rendszerben. Ráadásul saját bútorokkal 45-ös terület akár 45-ösbe is kerülhet. Mondjuk: az már nem felújított... De ha az 45 és boldog vele valaki, akkor ugyanakkorát felújítva sem adhatnék ki 5-szörösen.
dec. 31. 08:23
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Hozzáteszem: nem fekete albérlet.
dec. 31. 08:24
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Tavaly mikor megismertem a barátnőm aki 21,kb annyit kerestem, sőt akkor váló félben voltam és két gyerekem is van. 11 év van köztünk. Ő nagyon szép karcsú lány, én kevésbé vagyok szép (karcsú főleg nem) de így alakult, második karácsonyunk volt együtt az idei, és mivel akkor nem volt munkája, behoztam hozzánk, már nálunk dolgozik, és együtt élünk, hamar hozzám költözött.
dec. 31. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!