Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy vidéki gbm-et(bruttó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vidéki gbm-et(bruttó 350e) kereső fiatal csaj már megtudna becsülni egy olyan 27 éves férfit aki nettó 360et keres és van egy saját lakása?

Figyelt kérdés
A lakás megyeszékhelyen van ráadásul a városközpontban.
dec. 28. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem azt sokkal jobban megbecsülnél, ha az adott férfi nem az anyagi javaival próbálna ismerkedni, hanem az eszével, a humorával, az érzelmi intelligenciájával, és hasonló dolgokkal.
dec. 28. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha gyárban operátorként keres GBM-et a nő, meg tudja becsülni. Ha Adminisztrátor Gizike valahol, akkor ez a szint kevés lesz neki.
dec. 28. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Mit jelent a vidéki? Falu? A vidék kifejezést a Budapestiektől szoktam hallani, de akkor nem megyeszékhelyt írnál.

Az, hogy nem a városban lakik, nem jelenti, hogy előny számára, hogy te igen. Persze, ettől még lehet. Mivel lényegesen jobban keresel, gyanítom sokaknak ezen az anyagi szinten már imponál a kereseted. A saját lakás szintén sokaknál előny.

De, ha egy olyan csajt fogsz ki, aki utálja a városi életet (a belvárosba én se költöznék egyébként, szintén megyeszékhely) akkor szarügy.

dec. 28. 11:58
 4/16 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nem a városban lakik, nem jelenti, hogy előny számára, hogy te igen."

Nagyon nem igaz sok kollegétól hallom aki faluban él, hogy utálnak 40 percet ingázni a városba...

dec. 28. 12:02
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

Kevés a 360.

Tanulj meló mellett tovább. Majd mikor 800 at keresel, akkor térj vissza a csajozáshoz.

dec. 28. 12:06
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
4, írtam én, hogy egyetlen olyan ember sincs ezen a földön, aki szívesebben lakna a városban? Sokan vannak így. Ettől még ugye elfogadod a feltevést, hogy van aki direkt költözik ki, mert azt szereti, vagy épp a város jó, de nem a központba vágyik? Vagy elméleti síkon is lehetetlen feltevés?
dec. 28. 12:07
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Totálisan nem ezen múlik. Ha nem jössz be neki vagy nem vagy jó fej a szemében, krva mindegy, milyen anyagi szinten állsz.
dec. 28. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
mi az a gbm?
dec. 28. 12:40
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
8# Garantált bérminimum, gondolom.
dec. 28. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
#7 Azért ne tegyünk úgy mintha nem léteznének olyan csajok akiknek kb mindegy a pasi személyisége és már attól el vannak ájulva ha pasi jelentősen jobban keres mint ők.
dec. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!