Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 éves nőknek miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 éves nőknek miért van gyerekük mindnek?

Figyelt kérdés
Nem találok olyan nőt páromnak akinek ne lenne gyereke. Az 5-10 éves gyerek csak probléma egy kapcsolatban és a nő minden idejét a gyerekkel tölti. Nem lehet kettesben lenni.

dec. 26. 18:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te kit ismersz, teljesen érdektelen abból a szempontból, hogy mi az átlag, és mi a trend. Fehér Anna színésznő 50 felett szülte az első és egyetlen gyerekét. Ettől ez még sem átlag nem lesz, sem trend.

Ma az átlag nem az, hogy 24 évesen szülnek a nők. Az én anyám engem 24 évesen szült 46 évvel ezelőtt. Ez ma már sokkal ritkább.

dec. 28. 00:28
 32/40 anonim ***** válasza:
60%
Neveloszulokent 14 ev felettit lehet elhozni es szemelyenkent kb 300 ezer a havi allami tamogatas erte kb. El lehet kuldeni edzesre ,moziba nyaron edzotaborba hetekre.
dec. 28. 02:59
 33/40 A kérdező kommentje:

#11 "Hát, akinek már van, az nem biztos, hogy 40 évesen akar újra."

Te kiforgatod a kérdést. Ki mondta, hogy én akarok gyereket? Én gyerek nélküli nőt keresek. Miközben 99%-ban gyerekes nőket látok a társkeresőn 40 éves kortól felfelé. De még a 35 éves nők 70%-nak is van gyereke. Nekem nem hiányzik az, hogy kisgyerekes anyuka nyakán ott van a gyerek és nem tudunk kettesben lenni. Sőt még a nyaralásra is cipelni kell mert nem lehet otthon hagyni.

jan. 2. 11:55
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit nem lehetett ezen a kérdésen megérteni. A kérdező világosan leírta, hogy NEM AKAR GYEREKET az életébe, kettesben szeretne lenni a leendő partnerével. Mi van ebben ilyen bonyolult? Én sem szeretném más ivadékát pesztrálni.
jan. 2. 12:08
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
A társkeresőkön egy rakás nő van gyerek nélkül. Olyanok, akik nem is akarnak. Úgyhogy nem igazán értem a kérdés apropóját.
jan. 2. 21:58
 36/40 A kérdező kommentje:

"A társkeresőkön egy rakás nő van gyerek nélkül."

Te a 30 éves nőkről beszélsz? Mert 35-től felfelé egyre többnek van. Sőt a 40 éveseknél szinte mindnek van. Kéne egy videót készítenem miközben a társkeresőt lapozom, hogy bizonyítsam állításomat.

jan. 5. 10:30
 37/40 anonim ***** válasza:
#35 Nem tudom elképzelni, hogy ennyi gyerektelen nő lenne, főleg 30 felett. Én egyet sem ismerek, pláne a 40 körüli korosztályban. A társkeresőn valószínűleg nem tüntetik fel az adatlapjukon, a személyes találkozásnál derül ki. Van olyan ismerősöm, akinek már az egyetem alatt született az első, 24 évesen már kettő volt. Az évfolyamtársai között is több ilyen van.
jan. 5. 12:50
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is az idősebb nőkről beszélek. Természetesen az idősebb nőknek nagyobb eséllyel van gyerekük, hiszen ha valaha akartak is gyereket, akkor nagyobb eséllyel meg is szülték már.

De 35 felett, sőt, 40 felet is akadnak szép számmal gyermektelen nők, akik nem is akarnak.

Fölösleges videót készítened. Teljesen evidens, hogy a nők többsége még manapság is akar előbb-utóbb gyereket, és 35 felett nagyobb a valószínűsége, hogy az első gyerek már meg is van. Én csak annyit mondok, hogy egyáltalán nem olyan kicsi az idősebb gyermektelen nők száma, mint amekkora keserűséggel írod, hogy az.

Egyébként ma az a tendencia, hogy egyre több nő nem akar gyereket, vagy húzza-halogatja addig a döntést, amikor már késő lenne akarni. Egy korábbi hozzászólásomban (itt vagy egy hasonló topicban) írtam, hogy nekem is van több 30-on kevéssel túli kolléganőm, akik még mindig úgy gondolják, hogy nem akarnak gyereket. És az én lányom anyukája is 37 éves volt, amikor szült.

Ez az egész gyerek-kérdés tolódik kifelé életkorban, és egyre többen akarnak gyerek nélkül élni. (Ezért izgulnak egyes politikusok azon, hogy kihal a nemzet.)

jan. 5. 19:02
 39/40 anonim ***** válasza:

"Nem tudom elképzelni, hogy ennyi gyerektelen nő lenne, főleg 30 felett."

Mármint mennyi? Van elég sok ahhoz, hogy ne kelljen itt siránkozni miatta. Én még szeretnék gyereket, ehhez képest rengeteg nőt látok, akinek nincs, és nem is akar.

"an olyan ismerősöm, akinek már az egyetem alatt született az első, 24 évesen már kettő volt."

Az, hogy te kit ismersz, tök lényegtelen, mert nem ez az általános. A nők többsége ma nem 24 évesen szül, és minimum 30, amikor először szül - ha szül egyáltalán. Nekem pl. több gyermektelen kolléganőm is van 30 felett, sőt, egy volt kolléganőm már 50 felett van, és nincs gyermeke.

Ajánlom neked is a KSH megfelelő statisztikáinak tanulmányozását.

jan. 5. 19:07
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül nem akarnak a nők, csak nincsenek olyan anyagi helyzetben, vagy nincs férjük, aki megbízható lenne és támaszkodhatnának rá.
jan. 6. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!