Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek 40 éves koruk után még nincs gyerekük, valószínűleg nem is akarnak egyáltalán?
Figyelt kérdés
2018. okt. 22. 10:17
1/18 anonim válasza:
Elég valószínű. Bár ott nem feltétlen csak az van a háttérben, hogy sosem akartak. Az is lehet, hogy fiatalabb korukban szerettek volna családot, csak nem találtak hozzá megfelelő partnert, vagy az anyagi helyzetük ezt nem tették lehetővé. Ha így áll a helyzet, akkor sem gondolnám, hogy egy 50 körüli pasas minden vágya a gyerekvállalás lenne. Valószínűleg már lemondtak róla ilyen vagy olyan okokból.
2/18 anonim válasza:
Miért gondoljátok, hogy mindenkinek az az élete célja, hogy saját családja legyen? Elképzelhetetlen, hogy valaki nem akar családot alapítani, de párt viszont szeretne találni?
3/18 anonim válasza:
Nem biztos. A párom se akart korábban. Aztán megismerkedtünk, nekem volt már egy gyerekem, és azt mondta,hogy annyira jó látnia,hogy milyen jó a kapcsolat közöttünk,hogy mennyi örömet ad,hogy milyen szeretettel gondoskodok Róla,hogy megváltozott a véleménye és szeretne gyereket, tőlem, mert annyira jó anya vagyok.
4/18 anonim válasza:
2-esnek igaza van.
Attól, hogy valaki nem akar gyereket, attól még egy normális kiegyensúlyozott boldog párkapcsolatot igen.
De természetesen jó ha alapból olyannal köti össze az ember az életét aki szintén nem akar.
5/18 A kérdező kommentje:
2-es, nem gondolom, de minek húznánk egymás idejét, ha nem egyeznek a terveink, mert én szeretnék, ő meg nem?
2018. okt. 22. 11:13
6/18 anonim válasza:
Ismerek egy konkrét férfit, akinek azért nincs, mert nem lehet. Nem ez az általános, de ilyen is előfordulhat. Azért ezt nem szokták a férfiak reklámozni.
7/18 anonim válasza:
5: Akkor ne itt tippelgess, hanem ülj le vele beszélni, hogy "Józsi, én még szeretnék gyereket a közeljövőben. Te is, és ezt el tudod velem képzelni, vagy nem. Ha nem, akkor ne húzzuk egymás idejét."
8/18 anonim válasza:
Jópár 40 feletti férfit ismernek, akik akarnak gyereket. Ilyen korban az ismerkedés majdhogynem legelső megbeszélendő kérdése az, hogy gyerekkérdésben összepasszolnak-e. Igaza van előzőnek, kérdező, találgatás helyett kommunikálj.
9/18 anonim válasza:
@5: Ezt meg akkor az illetővel kellene megbeszélned és nem velünk agyalgatni a ti problémáitokon. Hiába mondjuk itt 10-en, 100-an, hogy de akarunk, ha a te párod meg nem akar.
10/18 A kérdező kommentje:
De nincs konkrét "Józsi", akit megkérdezhetnék, viszont már több olyan "jelölt" volt, aki csak kerülgette ezt a témát, mint macska a forró kását, egyenes választ nem adtak. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha van itt valakinek hasonló tapasztalata. Ne haragudj már, hogy feltettem egy kérdést.
2018. okt. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!