Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek 40 éves koruk után még nincs gyerekük, valószínűleg nem is akarnak egyáltalán?
Figyelt kérdés
2018. okt. 22. 10:17
11/18 anonim válasza:
A hivatalos statisztikák szerint Magyarországon a 40 év alatti férfiak 70%-a még gyerektelen. Mondja ezt a KSH (Központi Statisztikai Hivatal). Nem hiszem, hogy a férfiak 70%-a ne akarna egyáltalán gyereket. Szerintem csak a férfiaknak ugye nincs biológiai órájuk, ezért úgy vannak vele, hogy ráérnek még.
12/18 anonim válasza:
Én ismerek olyat is, aki sosem akart, es olyat is, aki gyereket szeretne, de felelősséget azt nem.
Sokan közülük ilyenkorra már megalapozták az egzisztenciájukat, utaznak, dolgoznak, el nem tudják kepzelni, hogy a szabad életük határok közé legyen szorítva.
Mas gyerekével nagyon cukik, de az első hisztirohamnál már menekülnek haza. 😋
13/18 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki negyven fölött vállalt először gyereket, szóval egyáltalán nem biztos. :)
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Csak úgy általában nagyon sokan nem akarnak, aztán ha megérkezik a megfelelő ember hozzá akkor azért elgondolkodnak rajta.
16/18 peca1000 válasza:
Jó részük valóban nem akar (ahogy én sem).
Ebben a korban már inkább a kényelem és a nyugalom az első, egy visító, neveletlen kölök, akire egy életen át figyelni kell, már nem fér bele, sőt taszító is
17/18 anonim válasza:
Neveletlen :D Hát a te magzatod(lenne), tegyél róla hogy megnevelt és kiművelt emberfővé váljon, persze nem kötelező.
18/18 anonim válasza:
Én már huszonévesen se akartam. Negyvenévesen se fogok akarni, de nyolcvanévesen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!