Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne pàr kérdésem olyanokhoz akiknek màr volt több hosszú kapcsolata?
Tapasztalatlan 30-as nő vagyok, nincs kivel megbeszélni ezeket, elöljàróban ennyit rólam
1. ha egy pasi komoly kapcsolatot akar mikor kezdi el pedzegetni a szex témàt
2. ha màr matchnél a férfi azonnal felhozza hogy jövőre veszünk igazi fenyőfàt együtt (még nem volt tali) az redflag?
3. Mi az oka ha egyszercsak a férfi passzív lesz 2-3 randi után, mindig ír messengeren, làtszólag érdeklődik, de nem mondja hogy találkozzunk, nem hív fel
4. Mikor szoktàk azt a felek tisztàzni hogy ők csak egymàssal ismerkednek? Hanyadik randin?
5. Hanyadik randin illik az első csók és àltalàban milyen helyszínen?
6. Hanyadik tali utàn hívjàtok àt lakàsra a lànyt?
Minden egyéb tanàcs is jól jön.
Köszönöm.
1 Nem lehet így megmondani, de sztm első randi után már oké.
2 Veled tervez...de kicsit gáz, hogy ennyire úgy hogy még nem is ismer.
3 Nem nagyon akar találkozni.
4 Én az elsőn már soktam.
5 Helyszín sztm mindegy, bár jó ha meghitt. 2. randin nekem már oké.
6 Erre sincs szabály, sztm 2 3 után már oké lehet.
1. ha egy pasi komoly kapcsolatot akar mikor kezdi el pedzegetni a szex témàt
Amikor úgy érzi, vagy látja rajtad, hogy benne vagy. De lehet lassan halad, először csók, orális szex és csak aztán szex. Viszont beszélgetni nem árt róla milyen tempóban haladhatok együtt.
2. ha màr matchnél a férfi azonnal felhozza hogy jövőre veszünk igazi fenyőfàt együtt (még nem volt tali) az redflag?
Igen, intő jel, kvázi hülyének néz. Kuka.
3. Mi az oka ha egyszercsak a férfi passzív lesz 2-3 randi után, mindig ír messengeren, làtszólag érdeklődik, de nem mondja hogy találkozzunk, nem hív fel
Talonban tart, ha nem jön össze más előszed, ismét kuka.
4. Mikor szoktàk azt a felek tisztàzni hogy ők csak egymàssal ismerkednek? Hanyadik randin?
Ember és helyzetfüggő, nekem eddig nem kellett tisztázni mert mindketten tudtuk, hogy együtt vagyunk.
5. Hanyadik randin illik az első csók és àltalàban milyen helyszínen?
Ismét személy és szituációtól függ. Történhet az első és ötödik randin is a nyílt utcán, vagy kettesben valahol privátban.
6. Hanyadik tali utàn hívjàtok àt lakàsra a lànyt?
Némelyik első randin és intő jel. Először ismerkedj velük és ha már jobban bízol benne, akár együtt vagytok akkor menj, de először napközben.
Nem szeretnék a pontokra egyesével válaszolni, inkább összesítve.
Ha egy férfi komolyan érdeklődik irántad, akkor keresni fog, fenntartja a kommunikációt és randikra hív. Ez nem egyenlő azzal, hogy máris nagyon előreszalad és közös jövőt szervez fejben már, ismeretlenül. Ez red flag, igen.
Első csókra és szexre nincsen szabály. Akár már első randin is megcsókolhat, ha úgy érzi, megvan a kémia és neked sincs ellenedre. Ez még nem jelenti azt, hogy csak ágyba szeretne vinni.
Ha komolyan a szándékai, nem beszél a szexről első randikon, pláne nem randi előtt chaten.
Ha érdekled, akkor ezek a dolgok csak történnek "maguktól" , folynak a maguk kis medrében. Ha az első randi jól sikerült, tévhit abban ringatni magunkat, hogy pár napra eltűnni normális. Ha akar a férfi, már hazafelé írni fog neked, vagy kéri, hogy te írj neki, hogy hazáértél és folytatódik a kommunikáció, majd hamarosan felhozza a második randit. Ha érdekled, akkor nem 1-2 hetente akar majd találkozni, hanem pár naponta. Minél többször talalkoztok, annál jobban fogod érezni, mennyire akar valóban megismerni és a bizalmadba kerülni. 1-3.randi között az első csók meg szokott történni, de van, aki tovább vár, bár 2-3.randinál tovább nem szoktak, ha vonzódnak hozzád. Mielőtt barmelyikotok lakására felmentek, rövidebb találkozók után én szoktam preferelni legalább 1-2 hosszabb, tartalmasabb hétvégi programot is. Ha férfi is így gondolja, akkor nem lesz ellenvetése, sőt. Az első szex pedig a találkozók függvényében már 2-3.héten is megtörténhet, ha hetente 3-4x is találkoztok. Nyilván ha csak heti 1-2re van időtök, akkor tovább tart ez a folyamat.
1 Egy férfi nem pedzegeti, hanem csinálja
2 Egy férfi se akar fenyőfát
3 Nem akar nyomulni túlságosan mert nem akarja kimutatni mennyire odavan érted
4 Ezt meg kell beszélni? Nem tudtam róla
5 szituáció és egyénfüggő függő nem idő kérdése
6 Elsőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!