Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes a nő (19 éves). Lefog pattintani a kis peniszem es tapasztalatlansagom miatt? 13-14 centi hosszu es nemis vastag sajnos.
Figyelt kérdés
okt. 29. 18:56
1/17 anonim válasza:
Ha emiatt pattint le, akkor nem szerelmes
2/17 anonim válasza:
Nem fog ha szerelmes valóban. De ezzel a mérettel sose fognak megbecsülni a jövőbeli partnereid se. Ez olyan hogy egy 20 éves Opel vagy Suzuki is elvisz A ből B pontba és autó, de akkor is egy 40 milliós mercibe ülnek be szívesebben.
4/17 anonim válasza:
#2: Ettől érzed jobban magadat amiért, mert szar az életed?
5/17 anonim válasza:
Nem, de ha egy péniszméret által motivált tárgyként ("a nő") kezeled, akkor esélyes.
6/17 anonim válasza:
5
Miért ? A kérdésére válaszoltam! Ha szereti akkor vele marad. És hozzátettem a saját tapasztalataimat is! Nekem 17 centi , és anno mikor szextárskereső oldalakon ismerkedtem nőkkel meg párokkal pl goldengate vagy smpixie, mindig hátrányba ütköztem. Mert mindig volt egy 20 centis srác és rögtön vele találkoztak dugni hármasba és nem velem. És indok egyértelműen a nagyon méret volt a javukra. Szóval számít a méret.
7/17 anonim válasza:
Előbb pattint le az önértékelésed miatt.. az már távolról süt rólad, a farkad méretét meg csak jó esetben a sokadik randin fogja megtapasztalni.
8/17 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést kiraktad akkor szerintem még dolgozz magadon mert így nem fogsz tudni működni egy kapcsolatban...
9/17 anonim válasza:
A #5-ben Nem egy korábbi hozzászólásra válaszoltam, hanem a kérdezőnek írtam.
"anno mikor szextárskereső oldalakon ismerkedtem"
Itt van a hiba, nem kell ilyen helyekre járni, és akkor nem fut bele az ember ebbe a problémába.
10/17 anonim válasza:
Azért fog lepattintani, mert buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!