Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok egy elérhetetlen nőbe, az valami pszichológiai probléma, aminek van valami oka, hogy valami rosszul működik a fejemben?

Figyelt kérdés

Van ez a nő aki nem is lehetne számomra elérhetetlenebb.

Kezdjük ott, hogy férje van, igazából már itt vége lehetne a sztorinak, de még ha történetesen szingli is lenne, akkor is teljesen elérhetetlen lenne a számomra.

Ha a külsőt nézzük, nem is kérdés, ő egy gyönyörű nő. Tudom, ízlések és pofonok, de őt az emberek nagyobbik része biztosan jól kinézőnek sorolja.

De még ha egy szinten lennénk is említhetőek külsőre (nem vagyunk, mert én nem lettem az a délceg jóképű legény), akkor is totálisan elérhetetlen lenne számomra, mert az életünk az mint a tűz és víz, olyan szinten eltér egymástól. Neki nagyon sok jó tulajdonsága van, pl. magabiztos, kedves, empatikus, segítőkész. Pozitívan nézi az életet, mindenkihez van pár jó szava. Ő az a típus aki megoldja a problémákat, nem pedig létrehozza őket. Tudja, mit akar az élettől, és tesz érte hogy ezek a dolgok valóra váljanak. Tudja, mi teszi boldoggá, és mi nem; nem húzza az idejét olyannal, ami nem szolgálja a lelki egészségét, de fordít időt, energiát arra, amire érdemes neki. Nagyon tudatos, meg jól is ismeri önmagát azt hiszem.

Na, de még ha szingli is lenne, egy szinten lennénk is külsőleg, és jobban hasonlítana az életünk meg a tulajdonságaink, akkor is elérhetetlen lenne, mert túl sok versenytársam lenne... Nem csak én figyelek fel rá, hogy kedvemre való.

De én szerelmes is vagyok belé... Innen a kérdés. Hogy ez vajon valamiféle pszichológiai gond nálam? Szerintem nem normális dolog betegesen vágyódni valami elérhetetlen dolog iránt.

máj. 5. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Kivetöted a vágyaidat valakire hogy megélhesd. Alap az emberekben. Mint amikor a gyerekek a mesékre vetítik ki a félelmeiket. Le kell győzni a gonoszt meg milyen csodás a hercegnő.

Saját érzelmek megéléséhez kivetítések hasznalata.

El vagy maradva gyerekszinten.

Kb mint tinin a szerelmes vagyok a poszterekbe szint.

máj. 5. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Félig meddig igaz. Az elérhetetlen mindig vonzóbb mint aki nem. Ez tény. Viszont van az a szint, amikor már úgymond beteges. Pl ha sokáig akár évekig kattogsz rajta, minden gondolatodat ő tölti ki, nem tudsz a hétköznapi életedre fókuszálni, menedzselni a dolgaidat.

Amúgy ez nem szerelem, hanem rajongás.

máj. 5. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt könnyen orvosolhatod, ha lefekszel egy "elérhető" nővel. Utána már nem fogsz agyalni a fantáziáidon, mert nem lesz rá szükséged.
máj. 5. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos határig normális, akkor van gond, ha ez a rögeszméddé válik. Tehát ahogy előttem írták, minden napod csak róla szól, anélkül, hogy közöd lenne hozzá vagy bármilyen jelet adna arra vonatkozóan, hogy jó vagy nála.

Egyébként aki nekem nagyon tetszik, szintén foglalt, nem nyomulok rá, ennek ellenére nagyon erős bizalmi kapcsolat épülget köztünk és érzem azt a bizonyos vonzódást,amikor vágytok egymás társaságára,feltölt a másik jelenléte. Ez sem jobb, viszont a te helyzetednél pár fokkal reálisabbnak gondolom. Te tulajdonképpen egy illúziót projektálsz valakire.

máj. 5. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

#3 Nő vagyok ugyan, de nekem ez nem működött/segített. Lefeküdtem többel is, hát túl kell lépni, semmi értelme beleragadni, mind ismerjük ezeket a bölcsességeket... Nem volt jó, és nem is enyhített a problémán. Azóta is csak arra az elérhetetlenre vágyom, és már nem is tudom rávenni magam, hogy valamelyik elérhetővel szexeljek, annyira nem, hogy kb. kutyagumit is szívesebben szedegetnék a puszta kezemmel vagy bármi...

Kérdező, amúgy szerintem emögé nem kell rögtön valami pszichológiai elakadást látni. Ez a nő nagyon jó, a többi meg hozzá képest sehol sincs, gondolom, főleg akik számodra elérhetők. Ugyanez nálam is. Ahhoz a férfihoz képest senki még csak meg sem tudja közelíteni az ingerküszöböm, nemhogy megüsse azt. Nyilván nem a felejthető kis szamárkákra vágynál a ló helyett te sem...

máj. 5. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálam is, férfi vagyok

A nő aki férjnél volt már, maga a tökély, természetre és külsőre is annyira bosszantóan tökéletes hogy az már gáz, mármint már nem is emberi hibák nélkül létezni, ezért sem értettem a vonzalmat.

Munkatársam az illető, és az első néhány hónapban gyötrődtem csak az érzéssel, amit igyekeztem szőnyeg alá söpörni, hiszen akkor sem volna sok esélyem ha szabad lenne.

Aztán az idő segített, az érzések elmúltak. Főleg miután becsajoztam, az nyilván sokat segített.

Az a legjobb ilyenkor ha be tudsz nála próbálkozni, mert az megoldja a lelki görcsöt, de ha foglalt az illető akkor ez nem igazán opció.

Menekülni sem lehet ilyenkor mindig, marad a szenvedés, kivárni amíg esetleg megszokod a dolgot

Nem könnyű, tudom

máj. 5. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja és semmiféle pszihológiai defekt nincs a háttérben, ezt felejtsd el. Teljesen normális hogy a vonzó nő vonzz, nem a tróger és nem a ronda kövér, meg a hasonlók.

Az olyanokat felejtsd is el, mert nem könnyebb a dolgod, és súlyos defektekkel kell szembenézni, amit jobb elkerülni

máj. 5. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy viszonzatlan platói ábránd.. talán azért van mert ő az egyetlen nő aki a közéledben van vagy aki kedves veled.. ha ismernek több nőt akkor nem csak egyre fókuszálnak. A leírásodból alapján esélytelen lenne a számodra. Lépj ki a komfort zonadbol és nézz korbe.
máj. 6. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként az a megoldás, hogy minél messzebb kerülsz a szituációból. El fog múlni, hidd el.
máj. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!