Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy szerelmes szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok (4 közelebbi, és több távolabbi), és nagyon jó barátaim vannak. Támogatóak a szüleim is, szóval teljesen nem vagyok magányos, de akkor is nagyon szeretnék kapcsolatot. Mind a két osztályomban ki voltam közösítve, mert túlsúlyos gyerek voltam. Azóta kiderült a cukorbetegségem, kezeljük, és már nagyon sokat fogytam.☺️ Sok csalódás ért “fiúk” terén régebben. De már sokkal több az önbizalmam, meg is változtam azóta. De csak az idősebb férfiak közelednek felém, 30+, a korosztályom nem. Ha pedig esetleg megtetszik valaki, az esélytelen, mert vagy amúgy is párjuk van, vagy nem én kellek nekik. Nem voltam még randin, vagy bármi hasonló, de néha már nagyon egyedül érzem magam, és főleg este olyan jó lenne, ha valaki itt lenne, vagy csak telefonon tudnánk beszélni, vagy nem tudom… Csókolóztam már buliban, de romantikusan még nem, és igazából ezek az intimebb érintések, meg ilyenek így mind kimaradtak nekem. 19 vagyok, az alakom sem annyira szörnyű szerintem, ha ez számít. Szerintetek adjam fel a dolgot?:)

jún. 8. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen? Ne viccelj már.

Légy nyitott, haverkodj és ne keress görcsösen...aztán alakul.

jún. 8. 01:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, minden normális ember szerelmes szeretne lenni, aki épp nem az.

Nyiss rendesen a korodbeliek felé, legyen már önbizalmad! Ennyi:)

jún. 8. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ismerkedj a 30+ emberekkel szerintem sok esetben még jobban is járhatsz, mint egy fiatalabal aki azt se tudja még, hogy mit akar.
jún. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!