Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy hölgybe , de nem viszonoz, mit tudok csinálni ahhoz , hogy viszonozzon? És nektek is szokott ilyen fleshetek,hogy soha többé nem láthatod az adott csinos hölgyet, illetve ilyen élményetek nektek is szokott lenni?
Életkorotokról nem írtál semmit.
Nem lehet, hogy a túl nagy különbség taszíthatja esetleg? (Plusz legalább 10 év a javadra pl.)
Jaj, Te jó ég!!!
16 éves - MÉG GYEREK!!! (Ennyi idősen én még javában játékbabákkal foglalkoztam annak idején - értelmetlennek láttam mindenféle "pasizást".)
Ezenkívül nagyon szigorú vallásos neveltetést kaphatott otthon. Ha az elérhetőségét nem adja meg, majd lesz másik!
Nem kell feltétlenül sietni azzal a családalapítással - ha erre gondolsz. (Nem lesz az olyan rózsaszín fáklyásmenet majd, hidd el!)
Akár keresztény társkeresőn is ismerkedhetsz. Ott talán jóval kevesebb csalódás fog majd érni, mint máshol...
Üdv:
2-es válaszoló
Ad 1: Idősebekkel flörtöl
Ad2: Én ismerem az anyukáját , az anyukája az én anyukámnak a barátnője , nem tanit semmilyen vallást.
A másik: Nem szeretnék családot alapitani , eszembe se jutott , csak meghóditani. Ebben kérném a segitséget . Pedofilia meg nincsen , szóval nincsen gondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!